Mēs tik ļoti esam pieraduši steigties, izdarīt vairāk un labāk, ka bieži vien aizmirstam izbaudīt sava darba augļus. Patiesībā jau nekur citur nav tik skaistu un tik bagātīgi ražojošu dārzu, tik daudzveidīga un garšīga ēdiena un tik sakoptu māju ar perfekti nomazgātiem logiem un izberztiem istabu kaktiem kā pie mums Latvijā. Vajag tikai ik pa laikam apstāties un ieraudzīt skaisto tajā, kas ikdienā ir tik pierasts un pašsaprotams. Tāpēc aicinu tevi sagādāt sev mazu atpūtas mirkli, lai ielūkotos “100 labu padomu” februāra numurā un smeltos jaunas idejas, kas atvieglos pavasara dārza darbus, palīdzēs, saimniekojot mājās, aicinās atbildīgi izturēties pret veselību un iedvesmos celt galdā gardus ēdienus.
Žurnālā lasi
* Lai leduspuķes vasarā uzziedētu, tās jāsēj jau februārī
* Kā rūpēties par dārza karalieni trompetliliju
* Ar ko vislabāk notīrīt griestus
* Kurām paprikas šķirnēm visagrākā raža
Lasīt vairāk
* Kādi priekšdarbi jāveic pirms pupu un zirņu sēšanas
* Ingus Ulmaņa pieredzē balstītie padomi par māju renovāciju un būvniecību
* Mūziķis Artis Šimpermanis prieku rod mūzikā, ģimenē un dabā
* Vai šogad visiem jāšķiro bioloģiskie atkritumi
* Soli pa solim: kā turpmāk varēs pieslēgties e-veselībai
* Ainavu dizainere Vineta Radziņa ir pārliecināta, ka ēdiens ir viena no mīlestības valodām
* Februāra saldajiem mirkļiem – tiramisu un Trīnes ābolkūka
* Kā vislabāk pagatavot teļa gaļu
* Sātīgas zupas no pēdējiem dārzeņu krājumiem
* Mājās cepta pica
* Ilzes Kupčas meistarklasē top sarkanā velveta kūciņas
* Kāpēc zāles jādzer tieši tā, kā noteicis ārsts
* Ko darīt, lai organismam netrūktu magnija
* Kā atpazīt un ārstēt plaušu karsoni
* Vai ir veselīgi ilgstoši dzert vienu un to pašu zāļu tēju
Pērc šeit un lasi viedierīcē. Lejupielādē lietotni.