Facebook Pixel

E - 100 labi padomi PAR VESELĪBU

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - 100 labi padomi PAR VESELĪBU Nr. 3/4, 2020
€1,59
Žurnāla apraksts

* Intervija ar bijušo Katastrofu medicīnas centra vadītāju Mārtiņu Šicu.  Sirsnīga un atklāta saruna par to, kas notika ar Katastrofu medicīnas centru, par medicīnu toreiz un tagad, pasaules apceļošanu, mammu un mīļoto sievieti.

* Vesels vēders – stipra imunitāte. Gastroenterologs Hosams Abu Meri atgādina vispārīgus likumus un sniedz ieteikumus, kurus der zināt, lai gremošanas sistēma darbotos nevainojami.

* Vai cīņā ar vīrusiem ķiploks ir labs kareivis?  Gastroenterologs Anatolijs Danilāns skaidro, kā ķiplokos esošās vielas ietekmē (vai neietekmē) cilvēka organismu.

* Vitamīns, kurš gandrīz visiem jāuzņem papildus. Viss par D vitamīna lietošanu: cik daudz, cik ilgi, cik stipru, kādā formā un kāpēc dažiem tas neuzsūcas.

* Lolitas Neimanes favorīti - sīpolos sutināti baklažāni. “Esmu atklājusi, kā tos pagatavot veselīgi,” diētas ārste saka.

* Pīles cepetis ar bumbieriem. Virtuves Re’chief  šefpavārs Ingmars Ladigs skaidro, kā izvēlēties labāko putnu gaļu un no tās pagatavot svētku cepeti ar bumbieriem un “citrusīgu” mērci.

* Par pētersīļiem un ēteriskajām eļļām. Kā daudzveidīgāk vēderā “iemānīt” svaigus pētersīļu zaļumus un kā dabiski – ar ēteriskajām eļļām – iznīcināt pēdu un nagu sēnīti.

* Auksta duša kājām un “Pieci tibetieši”. Kā organismu ietekmē ikvakara pēdu norūdīšana un leģendārais Tibetas mūku vingrojumu komplekss?

* Veselības ceļvedis, ko lietot visu gadu. Astropsiholoģe Žanete Korde iesaka labāko laiku konkrētām skaistumkopšanas un ārstniecības procedūrām, kā arī brīdina, kuras ķermeņa daļas un organisma sistēmas noteiktās dienās īpaši jāsaudzē.

E - 100 labi padomi PAR VESELĪBU digitālo izdevumu arhīvs