Facebook Pixel

E- 100 labi padomi Speciālizdevums

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- 100 labi padomi Speciālizdevums Nr. 12, 2018
€1,50
Žurnāla apraksts

Ja visi politiķi rīkotos tikpat izmanīgi, cik latvju saimnieces, tad mūsu valstī diezin vai locītu ēdzienu integrācija. Viss būtu pašsaprotami! Jo vai tad mēs boršču, kāpostu tīteņus, pelmeņus, strogonovu un skābētu kāpostu zupu uzskatām par svešu?! Nē, tas ir mūsu diens,
jo omas un mammas to vienmēr ir cēlušas galdā! Un kas var būt labāks par kārtīgu soļanku   vai rasoļņiku ziemas drēgnumā? Ja nu vienīgi čarka kreptīga jerofejiča jeb sešu zālīšu uzlējuma, kam piekosta kāda marinēta beciņa vai siļķīte ar sīpola gredzenu.

Šajā žurnāla 100 abi padomi speciālizlaidumā Slāvu virtuve esam apkopojuši populārāko ēdienu receptes, kas bez lielām pūlēm pagatavojami ikdienas un svētku maltītēm. Tiesa – te ir tikai mazmazītiņa daļa bagātīgā krievu, ukraiņu, baltkrievu un poļu galda. Uz kārā zoba, tā teikt. Taču gana, lai gūtu iedvesmu un kāda pieredzējušāka saimniekotāja padomu, kā ģimeni un draugus  pārsteigt ar lielisku siļķi kažokā, zivju zupu, cūkas ribiņām, pildītu līdaku un žagariņiem, kas garšo pēc bērnības.

Lai ēdiens silda aukstumā un iepriecina kopā sanākušos!

E- 100 labi padomi Speciālizdevums digitālo izdevumu arhīvs