Facebook Pixel

E- 100 labi padomi Speciālizdevums

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- 100 labi padomi Speciālizdevums Nr. 6, 2021
€1,79
Žurnāla apraksts

Burciņa pie burciņas rindojas plauktos. Smarža pa atvērto logu pat attālākiem kaimiņiem signalizē, ka ir sācies konservēšanas un ievārījumu vārīšanas laiks. Zem stingri piegrieztiem vākiem mēs ieliekam vislabākās domas, atmiņas par vasaru un rūpes par to, ko ēdīsim rīt. Saimniekošana virtuvē ir ne tikai ekonomiski izdevīga, bet arī modīga – ja vēl nesen labais tonis bija cienāt draugus un radus ar eksotiskiem veikala brīnumiem, tad tagad pašu labumi no sava dārza un burciņas ir zelta vērti!

 

Žurnāla 100 labi padomi speciālizlaidumā Marinēšana:

 

  • uzzini labākās klasiski marinētu, skābētu, sālītu gurķu un tomātu receptes;
  • lasi vērtīgus konservēšanas padomus;
  • apgūsti, kā gudri un ekonomiski pagatavot dārzeņu asortus un salātus ziemai;
  •  atklāj, cik daudzveidīgi var pagatavot baklažānus un kabačus;
  • pārsteidz radus un draugus ar paša gatavotiem čatnijiem, relišiem un pikantām zaptēm;
  • uzzini, kā iemarinēt sparģeļus, ķiršu tomātiņus, cukura kukurūzu un vīnogas;
  • atklāj, kuru etiķi izmantot konservējot;
  • nepalaid garām – kā uzglabāt sēnes ziemai un kādi ir gardākie marinējumi;
  • atklāj ātro marinēšanu, kas piestāv vasarai;
  • iepazīsti mērces ar dūmu garšu gaļai un grilētiem dārzeņiem;
  • mācies gatavot aso čili kopā ar Ivetu Galēju;
  • ļaujies eksperimentam – marinē, izmantojot majonēzi vai medu;
  • uzzini, kā vārīt ievārījumu bez cukura;
  • izvēlies kādu no piedāvātajām gardo kompotu receptēm: ķiršu, ērkšķogu, jāņogu vai upeņu;
  • mācies pagatavot melleņu un aveņu ievārījumu;
  • atklāj lieliskas, klasiskas un neikdienišķas zemeņu un rabarberu receptes.

E- 100 labi padomi Speciālizdevums digitālo izdevumu arhīvs