E-shop Rudens Konservēšana 2022
Mēs visi tagad mācāmies taupīt, un, kā izrādās, taupot var radīt izcilus gardumus, piemēram, nemet ārā pāraugušos gurķus, bet pagatavo no tiem ļoti gardu, pikantu piedevu, dod otro iespēju arī pagājušajā gadā marinētajiem, bet vēl neapēstajiem ķirbjiem un savāri tos kopā ar tomātiem pikanti saldā ievārījumā. Vai zināji, ka arī no ķirbja var pagatavot garšīgas končas? Vajag tikai ķirbi, cukuriņu un nedaudz pacietības.
Šāda rosīšanās virtuvē un dažādu krājumu gatavošana uzlabo omu, aizgaiņā drūmās domas par neskaidro rītdienu un sniedz gandarījumu par to, ka ģimene vienmēr būs gardi paēdusi.
Šī 100 labi padomi speciālizlaiduma Rudens Konservēšana moto ir Nepērc veikalā to, ko vari pagatavot pati, tāpēc šķir vaļā žurnālu un ķeries pie burku piepildīšanas!
Žurnālā lasi
* Rudens garšu TOP 3: marinēti ķirbji, marinēti kāposti, ābolu un brūkleņu zapte
* Kā izmantot pat pēdējo tomātu? Vāri mērces, biezeņus un pikantas vīriešu zaptes
* Pievērs uzmanību ķirbim! To var marinēt, vārīt ievārījumā un gatavot biezenī
* Vienmēr pieprasītā klasika – marinēti un skābēti kāposti visām gaumēm
* Kas jāņem vērā, štovējot kāpostus ilgai uzglabāšanai
* Sarkanās bietes marinādē un trīs dažādos salātos
* Ko darīt ar pilniem groziem sēņu? Marinē un iesāli!
* Iemācies saglabāt modes dārzeni mangoldu ziemai
* Lieliski dārzeņu salāti ziemai no visa, kas izaudzis dārzā
* Piepildi glābējburciņas, kas ļaus zupu, salātus vai sautējumu pagatavot pāris minūtēs. Borščs, sēņu soļanka, pupiņu un kāpostu zupa
* Uzzini garšaugu eļļas, etiķa un pesto gatavošanas knifus
* Padomi taupīgai saimniecei, kā izmantot arī pāraugušus gurķus
* Neierasti, bet gardi – marinēts un skābēts kolrābis
* Kā uzglabāt burkānus, ja nav laba pagraba? Iekonservē!
* Lai top saldi un pikanti ābolu biezeņi! No tiem varēsi gatavot saldēdienus un mērces gaļai
* Trīs veidi, kā ieziemot veselīgās dzērvenes
* Brūklenes ievārījumā, cukurūdenī un smeķīgā relišā
* Lieliskas idejas, ko iesākt ar smiltsērkšķi
* Trīs melno aroniju sīrupa varianti
* Kās jāievēro, konservējot rudens avenes un kazenes? Labākās receptes
* Klasiskas un modernas plūmju receptes
* Ogu uzlējumi, kas palīdzēs sasildīties drēgnos rudens un ziemas vakaros
* Labākas par veikala končām – ķirbju un citrusaugļu sukādes