E- 100 labi padomi Speciālizdevums
E- 100 labi padomi Speciālizdevums Nr.02.2017.Marinesana5
Žurnāla apraksts
Žurnāla 100 labi padomi pielikums Marinēšana 5
Kur likt lielo tomātu ražu? Kaltē, cep un taisi gardas tomātu mērces un maigi pikantus biezeņus un kečupus.
Etiķi marinēšanai un ar ko aizstāt etiķa esenci.
Bez gurķiem – nekā. Klasiskas un modernas gurķu receptes: skābēti gurķi ar bērzu lapām un zaļumiem un sālīti gurķi.
Liec ērkšķogas un papriku gurķu marinādē.
Lasīt vairāk
Ziemas krājumiem pikantais kabaču lečo, adžika, čatnijs un baklažāni dārzeņu mērcē.
Kā iemarinēt papriku 24 stundās un pagatavot pupiņu zupu un salātus vienā burciņā?
Kas ir slinkā pasterizācija?
Ziemas krājumi steidzīgajiem jeb kas jāņem vērā, saldējot dārzeņus un garšaugus un liekot zaļumus stikla burciņā.
Kā gudrāk kaltēt un pareizi uzglabāt kaltētus produktus?
Baklažāni, burkāni, gurķi un sarkanās bietes korejiešu gaumē.
Iecienītais Ulmaņlaiku un rabarberu kvass; skābētas sarkanās bietes un kolrābji ar āboliem.
Marinē, izmantojot majonēzi.
Vasaras ogas ziemas priekam – jāņogu sula, želejas un biezeņa receptes.
Kā pagatavot pikantu rabarberu un reibinošu piparmētru mērci, zemeņu ievārījumu ar zaļajiem pipariem?
Šefpavāra Ladiga kūpinātais zutis, marināde zivīm un ievārījums no mazsālītiem gurķīšiem.
E- 100 labi padomi Speciālizdevums digitālo izdevumu arhīvs