E- 100 labi padomi Speciālizdevums
Nevienam nav noslēpums, ka pašgatavoti krājumi burciņās ir daudzreiz vērtīgāki par veikalā pirktajiem, jo kā nenovērtējama sastāvdaļa tiem ir pievienotas atmiņas, ieguldītais darbs un mīlestība. Šogad daudzi no mums burciņās ieliks atmiņas par bargajām salnām un lielo sausumu vasaras sākumā, netrūks arī burciņu, kurās būs atmiņas par Dziesmu un deju svētkiem, jo tās taps šo skaisto svētku noskaņā.
100 labu padomu speciālizlaidumā Marinēšana apkopotas klasiskas, vienkāršas, uzlabotas un arī modernas dažādu konservējumu receptes, kā arī vērtīgi padomi, lai burciņu saturs izdotos nevainojams. Ja vēl nezini, ar ko šogad sākt, mēs tev pateiksim priekšā – vispirms rabarberi, tad zemenes, pēc tam it viss, kas izaug dārzā. Neaizmirsti arī meža veltes! Jautāsi – ko ar to visu iesākt? Ielūkojies žurnālā – te atradīsi vairāk nekā 100 recepšu visām gaumēm. Izvēlies sev tīkamākās vai pagatavo visas!
Lai burkošanās tavās mājās ir svētki, lai pildās plaukti un ir milzīgs gandarījums par katru aizvākoto burciņu, bet vēl lielāks prieks par sajūsmas saucieniem “Cik garšīgi!”, kas izskanēs, burciņas atverot un to saturu nobaudot!
Žurnālā lasi:
Kā top mazie, ņiprie pipargurķīši?
Kāpēc zemeņu ievārījumam likt klāt piparus?