Pirms pāris desmitgadēm gandrīz katrai saimniecei bija recepšu klade, kurā sarakstītas un no žurnāliem izgrieztas un ielīmētas iekārojamu, iecienītu vai kaut kur nogaršotu ēdienu receptes. Apzinīgākās saimnieces pēc receptes izmēģināšanas blakus tai pierakstīja knifiņus, lai gatavošana būtu vienkāršāka un garša labāka. Arī mūsdienās lieti noderētu šāda recepšu kladīte, ko pašķirstot rastos idejas ikdienas ēdienkartes dažādošanai. Tajā varētu atrast pieredzējušu pavārmākslas ekspertu padomus un vienkārši pagatavojamu, iecienītu ēdienu receptes. Vai zini, tāda kladīte ir tavās rokās! 100 labu padomu speciālizlaidumā Recepšu Zelta Izlase apkopotas Latvijā iecienītu ēdienu receptes. Es jau zinu, ko gatavošu nedēļas nogalē. Un kas gards taps tavās mājās?
Žurnālā lasi
* Kā izcept sulīgu cūkas cepeti ar dārzeņiem?
* Gardāko magoņu un ābolu maizīšu recepte
Lasīt vairāk
* Īstenās latvju saimnieces Ilzes Briedes receptes svētku laikam – vista ar ceptām plūmēm, zivs želejā un šokolādes vainags
* Kartupeļu pankūku meistarklase un sen piemirstās kartupeļu klimpas ar gaļas mērci.
* 3 gardumgardu kotlešu receptes no omes recepšu klades
* Ceļojums pagātnē – uz burkas cepta vista
* Pašgatavota skumbrija daudz labāka nekā veikalā pirktā – liec to tomātu mērcē un iemarinē
* Pavisam vienkārši. Kāpostu tīteņu tapšanas process soli pa solim