E- 100 labi padomi Speciālizdevums
Jaunajā žurnāla 100 labi padomi speciālizlaidumā Gardumi no burkas lasi:
Ir pēdējais laiks apgādāties ar konserviem – tradicionālo zupu sagatavēm, salātiem, uzkodām, mērcēm, džemiem, kompotiem un uzlējumiem, kurus lietot drīkst tikai pieaugušie. Tas viss, kas šobrīd dabūjams tirgū – svaigs, sulīgs un par mazām naudiņām – prasmīgu roku salikts burciņās, ar katru ziemas dienu kļūs arvien dārgāks. Gan naudas izteiksmē, jo, paskat, cik veikalā maksā puslitra burciņa marinētu biešu, gan laika izteiksmē – ir tik nomierinoši zināt, ka vakariņas jau ir pa pusei gatavas. Līdz pirmajiem salātiem vēl tālu, tāpēc nelaid zudumā to, ko dāsni piedāvā mūsu rudens!
* Zupu sagataves borščam un citām dārzeņu zupām,
* salāti aukstām un siltām piedevām,
* skābēti un marinēti kāposti,