Facebook Pixel

E - Dzīvīte

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - Dzīvīte Nr. 1, 2024
€3,20
Žurnāla apraksts

4. Viņš visiem ir savējais – nu gluži kā kaimiņu puisis ar ģitāru. Guntis Veits ne uz skatuves, ne dzīvē netēlo no sevis superzvaigzni, nedzīvo villā ar dzeloņdrāšu žogu un arī neceļ sienas starp sevi un klausītāju. Joprojām priecājas par kallām, ko pēc koncerta nes viņa pielūdzējas, atceroties jauko dziesmu Meitene ar kallu ziediem.

10. Brīdinājums – galvojums var nopietni kaitēt jūsu labklājībai!

12. Kad aktrise, režisore un pedagoģe Marija Bērziņa atnāk uz interviju, viņa ieslīgst šaubpilnā apcerē par to, vai sarunai būs jēga. Vai tiks pateikts kas tāds, ko viņa pati meklē intervijās ar citiem, – kāda atziņa vai domugrauds, kas ieķeras sirdī un prātā un liek pārdomāt.

20. Dziedātājs Dainis Skutelis sevi dēvē par laimīgu cilvēku, jo piepildījis vairākus bērnības sapņus. Viņš veiksmīgi sevi pierāda gan mūzikā, gan ģimenē, ar sievu audzinot trīs meitas, saviem spēkiem būvējot māju Latgalē un uzturot saimniecību, kurā bez aitām ir arī deviņi zirgi.

24. Ilva Buntika pasmaida, ja kāds viņu nosauc par melno atraitni, jo viņa ir pavadījusi mūžībā vairākus mīļotos vīriešus. Tā ir realitāte, no kuras neaizbēgt. Šarmantā un elegantā sieviete tomēr nevairās no attiecībām, jo atzīst, ka līdzās ir vajadzīgs vīrieša stiprais plecs.

28. Ja cilvēks pievērš pārmērīgu uzmanību savam svaram un tam, ko ēd, iespējams, tas ir signāls, ka viņam ir nopietnas veselības problēmas. Kā atpazīt ēšanas traucējumus?

Lasīt vairāk 
E - Dzīvīte digitālo izdevumu arhīvs