Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 4, 2023
€4,20
Žurnāla apraksts

Tiekamies skaistā laikā – gada pēdējos mēnešos, kad svinam mūsu Valsts neatkarības gadadienu un straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads. Klātesošas ir arī pārdomas par šogad paveikto un piedzīvoto, kur esam un kurp ejam, kur gribam nokļūt… Šajā numurā mijas ģimeniskums, attiecības un mīlestība, patriotisms, spēja pārvarēt dzīves grūtības un uzveikt savus dēmonus… Lasi, iedvesmojies un rodi spēku piepildīt savu dzīvi ar prieku, mieru un drosmi īstenot savus sapņus!

Žurnālā lasi:
* Interviju ar Rūtu un Kasparu Dvinskiem, kurā atklājas lielas ģimenes atbalsts un spēks, un, protams, mīlestība.
* Sarunu ar Dairi Bertānu, kas aizved atmiņās par Latvijas basketbola izlases sniegumu Pasaules kausā basketbolā. Tā ir aizrautība un kaislība basketbola laukumā, sirsnīga vienkāršība un mīlestība pret ģimeni un Latviju.
* Sarunu ar Kasparu Dumburu, kuru caurstrāvo apņēmība un spēks mainīt savu dzīvi, kā arī spēja par to atklāti runāt.
* Interviju ar psihiatri Lieni Sīli. Tā ietver vairākas būtiskas atziņas un ieteikumus, kas ļaus veiksmīgāk peldēt un līkumot pa dzīves upi.
* Stāstu par Leonardo Di Kaprio. Filma “Ziedu mēness slepkavas”, kurā viņš atveido galveno vīriešu lomu ir šī rudens episkākais kinodarbs.
* Stāstu par visu laiku spožāko ASV pirmo lēdiju Žaklīnu Kenediju. Viņas kopdzīve ar Džonu Kenediju ne tuvu nebija tik skaista, kā izskatījās no malas.
* Karjera. Biznesa augstskolas “Turība” rektore un A/S “Latvijas Valsts meži” padomes priekšsēdētāja Zane Driņķe. Panākumi, līderība un prasme līdzsvarot darbu ar privāto dzīvi.
* Uzņēmēja Dāvida Sīļa neparastā, taču ļoti vajadzīgā misija.
* Edijs Klaišis. Jauniešu aizbildnis bez statusa
* Bērni. Stāsts par 21. gadsimta izglītību. Latvijas Universitātes vadošās pētnieces un Starpnozaru izglītības inovāciju centra vadītājas Daces Namsones viedoklis.
* Iedvesmojamies. Gundegas Rozes laimes deva.
* Ceļojums. Kā pieradināt Ņujorku septiņās dienās.
* Garšīgi ēdam. Izcils viltotais zaķis un debešķīga citronkūka.
* Stilojam. Ielu modē jau šodien, mūsu garderobēs rīt.
* Grāmatas, ko vērts izlasīt, iesaka radošā direktore un autore Una Rozenbauma.
* 10 interesanti fakti par Māras Upmanes-Holšteines autobiogrāfisko grāmatu Piezīmes uz šaubu malām.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs