Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 121, 2020
€3,50
Žurnāla apraksts

Žurnāla OK! svētku numurā mūsu boksa čempions Mairis Briedis ar sievu Jūliju ļoti atklātā sarunā stāsta par iepazīšanos, ģimenes veidošanu un ceļu uz panākumiem. Arī par tumšajiem dzīves brīžiem un purvu, no kura izdevies izkārpīties.
Domājot par Ziemassvētkiem un Jaungada sagaidīšanu, kas šogad tiks svinēti mazā lokā, apkopojām vienkāršas un oriģinālas idejas, ko ikviens var izmantot svētku sajūtas radīšanai. Sākot no skaista galda klājuma un tērpiem svinībām mājās, beidzot ar pārbaudītu ēdienu receptēm (gatavo Kaspars Gorkšs, Inga Grencberga, Mārtiņš Sirmais, Līva Jaunozola un Sanda Dejus) un dāvanām dažādiem budžetiem.

Vēl žurnālā:
* Raimonds Pauls. Ja cilvēks ir tik vitāls un darbojas tik aktīvi 85. jubileju neērti pat pieminēt. Maestro tikai īsi nosaka: “Spēlēs, kamēr varēs!” un turpina plānot koncertus. Viņš atzīst, ka mīl ar ziemeļniecisku distanci, bet sirds sūrstēšanu ielicis dziesmās.
* Džeina Šteinberga. Par viņas dzīvi varētu uzņemt filmu. Vai uzrakstīt romānu. To gan viņa pati nupat izdarījusi, vienīgi ne par savu dzīvi. Džeinas Šteinbergas Lasītāja ir romāns latviešu literatūrai visai neierastajā sci-fi žanrā. “Mani pašu gan tur nemeklējiet,” viņa saka.
* Jurijs Djakonovs. Šobrīd viņš ir Latvijas kino un seriālu top zvaigzne. Savulaik no darba brīvajos brīžos paspēlējies donžuānos, tagad atzīst: tam vairs laika neatliek. Ar viņu ir ārkārtīgi interesanti sarunāties. Daudz lasījis, redzējis un jutis.
* Džūda Lovs. Aktiera vārds no dažādiem pasaules skaistāko un iekārojamāko cilvēku topiem nepazūd jau divas desmitgades. Otrreiz apprecējies un kļuvis par jau sestā bērna tēvu, viņš, šķiet, noenkurojies mierīgākā ostā, taču turpina ar savu ampluā koķetēt uz lielā ekrāna.
* 10 jautājumi rakstniecei Zanei Zustai. Grāmatnīcu plauktos nonācis viņas jaunākais veikums – grāmata Tarakāni Tavā galvā. Stāsti par vīriešiem, kas tapusi sadarbībā ar psihoterapeitu Gati Līdumu.
* Pirms gada starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu TV raidījumu un pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa kļuva par mammu meitai Adelei, un Ceriņu pāra dzīve iemirdzējās jaunās krāsās...
* Jaunas zvaigznes. Māsas Lidija Ņižņikova un Elīna Pakalne ir populārākās tiktokeres Latvijā – viņu TikTok kontam Latvian Sisters ir 1,6 miljoni sekotāju. Kā jaunietēm izdevās to sasniegt?
* Par mīļām grāmatām stāsta žurnāliste Ilze Dobele.
* Ko nesīs jaunais gads? Nākamā gada valdošos vējus pēta Andris Račs, astrologs ar trīsdesmit gadu pieredzi.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs