Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 92, 2018
€2,99
Žurnāla apraksts

Iznācis OK! jaunais numurs. Tajā lasi sarunu ar Jaunā Rīgas teātra aktrisi Baibu Broku. Sezonas noslēgumā viņa izrādē Oblomovs spēlēja kopā ar dēlu Teodoru.
* Sondra Zaļupe. Lai arī trauslumā viņa atgādina stikla cilvēku, Sondra stāsta par milzīgu spēku noturēt ģimenes laimi, dzīvību un spēju priecāties.
* Nauris Brikmanis. Mūziķis un improvizators dzīvo amplitūdā no lavīnveidīgiem smiekliem līdz melnām bedrēm dvēseles dziļumos.
* Elīza Pinta Kauce – vienīgā latviete pasaules vīna elitē. Viņa saimnieko Toskānas vidienē pazīstamajam fotogrāfam Olivjēro Toskāni piederošajā saimniecībā un šobrīd ir ceļā uz prestižākā vīna industrijas titula iegūšanu Master of Wines, kāda nav nevienam ne Latvijā, ne Itālijā.
* Turpinām stāstu sēriju par ievērojamām Latvijas dzimtām, kas, neraugoties uz vēstures līkločiem, ar savu spēku un varēšanu stiprinājušas Latviju. Zemnieku dzimta Jurdži.
* Aiziet no labi apmaksāta, iekārojama darba, lai 29 gadu vecumā atkal studētu – drosmīgi vai neprātīgi? Bijušās televīzijas un radio raidījumu vadītājas, tagad studentes Kristīnes Komarovskas pieredze.
* Ko izlasīt? Labas grāmatas iesaka latviešu literatūras autori.
* Čača, vīns, neaprakstāmi skaisti dabasskati un neizmērojama viesmīlība. Stāsts par kontrastu zemi Gruziju, kas aizrauj un apbur.
* Par bērnu virssvara cēloņiem, problēmas risinājumiem un personīgo pieredzi diskutē trīs māmiņas
* Par pludmales sezonas gatavošanās kultu, sievišķības eliksīru un skaistumu runā zīmola SLOW beachwear radītāja un dizainere Elīna Štobe
* Bauda skatīties! Instagram zvaigznes vecmāmiņu vecumā.
* Stila idejas festivālam.
* Mobilās lietotnes, ko vērts lejupielādēt.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs