Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 127, 2021
€3,50
Žurnāla apraksts

Šajā OK! numurā sarunājamies ar aktrisi Baibu Broku, kura intervijas sniedz reti, bet, kad to dara, – runā godīgi un no sirds. Viņai intervijas ir kā dienasgrāmatas rakstīšana, tā mirkļa fiksēšana.
Vēl žurnālā atklāta saruna ar IT kompānijas RIX Technologies vadītāju un Aigara Fadejeva sievu Evu Fadejevu. Godīgums, sievišķīgs spēks un liktenīgi pavērsieni. Lasi arī interviju ar Dailes teātra talantīgo aktieri Mārtiņu Upenieku un sarunu ar Kārli un Lauru Rāceņiem – nefrologu un ginekoloģi. Jaunie ārsti ikdienā redz visu dzīves spektru – nāvi, piedzimšanu, vardarbību un laimīgu izdošanos... Un tad vēl ir stāsts par latviešu meiteni Alisi – viņa dzīvo Dubaijā, skrien ultramaratonus, šovasar piepildījusi savu sapni un no Latvijas ar trīsriteni aizminusies uz Turciju. Viena.

Citas tēmas:
* Kerija Maligane. Apskaužami daudzveidīgas lomas, divas nominācijas Oskaram, viens vīrs un divi mazi bērni. Aktrise cīnās pret Holivudas stereotipiem un ir baisi apburoša melnajā komēdijā Daudzsološa jauna sieviete.
* Kāda ir izcilā pludmales volejbolista Mārtiņa Pļaviņa sievas Lienes ikdiena? “Esmu viss – psihologs, ārsts, pavārs, šoferis, loģistikas speciālists, menedžeris, kultūras dzīves organizētājs,” viņa saka.
* Dīdžejmeitenes Ellas jeb Elīnas Fūrmanes laimes deva.
* Stila pjedestāls. Atlēti, kas ir ne tikai savas sporta jomas spīdekļi, bet arī modes un stila superzvaigznes.
* Ko pirkt ar atlaidēm? Labs ieguldījums garderobē būs kvalitatīvas lietas, kas nezaudē aktualitāti.
* Ceļvedis, izvēloties kopjošo kosmētiku acu zonai.
* Mīti un patiesība par grūtnieces ēdienkarti. Pieredzē dalās influencere, Instagram satura veidotāja Kristīne Beitika.
* Pikniks pie jūras. Stāsta un iesaka vides dekoratore Baiba Prindule-Rence.
* Kultūras notiku izlase augustam, seriālus dažādām gaumēm iesaka Evelīna Pārkere, par sev mīļām grāmatām stāsta rakstniece Laura Vinogradova.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs