Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 120, 2020
€3,50
Žurnāla apraksts

Dagmāra Legante-Celmiņa sevī apvieno daudzas krāsas – no komiķes līdz dīvai, no fotogrāfes līdz aktrisei, no pasaules apceļotājas līdz daudzbērnu mammai. Žurnāla OK! jaunajā numurā saruna par atziņām, kas gūtas desmit laulības gados, par muižām un cilvēku likteņiem, par kādu omītes vēstuli un vārdiem, kurus gribētu sacīt sev, ja atkal būtu divdesmit...

Vēl žurnālā:
* Futbolists Kaspars Gorkšs. Stāsts par vīrieti ar vērtībām, labu sirdi, asu prātu un lielisku humora izjūtu.
* Laima Kota. Rakstnieces dzīve Stambulā ir tik darbīga, raiba un spilgta. Nesen pabeigts romāns par Anšlavu Eglīti, Laimas gleznojumi skatāmi prestižā Stambulas izstādē, ikdienā – darbošanās pašas radītajā dārzā, rokdarbi, šūšana un vēl, un vēl...
* Žurnāliste Eva Johansone. Viņa saprot indonēziešu valodu, ir strādājusi ar zinātniekiem Fukušimā un Svalbārā, pētījusi latviešu šūpuļdziesmas un, auklējot dēlu, raudzījusies uz mēnesi logā... Par šobrīd aktuālo tematu sociālie tīkli Latvijas Televīzijā 10. novembrī būs skatāma Evas veidotā filma Influenceri.
* Turpinās karaliskās kaislības seriālā Kronis. Kas zināms par aktrisi, kura atveido princesi Diānu, un kādi notikumi gaidāmi?
* Aizraujoši stāsti par emigrācijā tapušajiem latviešu mākslinieku darbiem, kas atgriezušies Latvijā.
* Trīs bērnu mamma, X Faktora pirmās sezonas fināliste Līga Rīdere četru mēnešu laikā zaudējusi 20 kilogramus. Kā viņai tas izdevās?
* Uzbur sapni vannas istabā! Vides dekoratores Baibas Prindules-Rences idejas.
* Baraviku salāti un biezpiena deserts. Raimonda Zommera receptes 18. novembra svētku galdam.
* Bauda acīm! Pēdējās piecgades modīgākās filmas un seriāli garajiem rudens vakariem.
* Kā savienot šķietami neiespējamo – ģērbties silti, saglabājot eleganci?
* Delikātā acu zona – problēmas un risinājumi.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs