Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 117, 2020
€3,50
Žurnāla apraksts

Šomēnes OK! svin astoto dzimšanas dienu. Ar aizrautību. Un aizrautīgām personībām. Lasi intervijas ar aktrisi Ditu Lūriņu, fitnesa treneri Gintu Valdmani un Radio SWH rīta balsi, improvizācijas teātra Spiediens zvaigzni un pasākumu vadītāju Sandu Dejus. Skaidrojam, kā Džoannai Roulingai no pabalstu saņēmējas izdevās kļūt par multimiljonāri un pasaulslavenu rakstnieci, un iepazīstam franču kino šarmanto ļaundari Vensānu Kaselu. Ciemojamies Nacionālā teātra direktora Jāņa Vimbas ģimenes mājā Krimuldas pusē un klājam svētku galdu, daloties ar savām labākajām kulinārajām receptēm. Pārbaudītām, uzlabotām un vienkārši visgardākajām. Paldies, ka lasi OK! – tu esi mūsu vislielākā dāvana.

Vēl žurnālā:
* Karaliskās kāzas. Kā Jorkas princese Beatrise apprecējās vecmāmiņas karalienes Elizabetes II kleitā.
* Jauna zvaigzne. Konceptpavārs Renārs Purmalis stāsta, kā no trauku mazgātāja restorānā Spīķeros ticis līdz Mišelina zvaigznītes restorānam Parīzē.
* Slavenākās grūtnieces un viņu tērpi. Uzzini, kā mainījusies grūtnieču tērpu mode cauri gadsimtiem.
* Baibas Prindules-Rences idejas košām svinībām Latīņamerikas noskaņās.
* Aizkulišu zvaigznes. Iepazīsti stilistus, kuri, pārzinot modes industrijas un tendenču nianses, palīdz veiksmīgāk pilnveidot savu klientu garderobi.
* Iepērkamies! Atlaižu medības. Ko vērts iegādāties izpārdošanā?
* Modernas rotas. Kādas tās ir un kur tās meklēt?
* Ādai slāpst. Ja novēro izteiktu ādas sausumu vai, gluži pretēji, pastiprinātu taukošanos, laiks ieviest korekcijas savos ādas kopšanos rituālos.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs