Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 94, 2018
€2,99
Žurnāla apraksts

Iznācis OK! jaunais numurs. Tajā lasi atklātu saruna ar aktrisi Aurēliju Anužīti-Lauciņu par grūtībām, izaicinājumiem un priekiem, audzinot sešus bērnus. Par dzīvi starp divām valstīm un to, cik ļoti mums vēl jāaug kā sabiedrībai.
*
Intervija ar Sandiju Semjonovu. Viņš ir slēpies no lodēm, raudājis par maziem bēgļiem kalnos, uzklausījis disidentu stāstus, ziņojis no karstajiem punktiem Afganistānā, Irākā, Somālijā... Viņa veidotā filma par Rimšēviča sāgu būs skatāma jau septembrī, bet padomā vēl ir daudzi citi stāsti.
* Fotostāsts. Atzīmējot Tēva dienu, jautājām trīs foršiem tētiem par viņu lomu, sajūtām un attiecībām ar bērniem.
* Grupas The Sound Poets nepiepildītie sapņi, prieka avoti, priekšnoteikumi sirdsmieram, iedvesmojošas pieredzes un vērtīgas atziņas.
* Neticams stāsts par divu emigrējušu dzimtu atgriešanos Latvijā, kas vainagojās ar skaistām kāzām šovasar.
* Gribasspēks, apņēmība un mērķtiecība. Kad dzīve Antai Jankovskai atņēma iespēju dejot baletu, viņa ar īstu suitu spītu sāka jaunu ceļu, no ābeces mācoties operdziedāšanu. Nu viņa dzīvo citu dzīvi Itālijā.
* Iedvesmojamies. Studēt pēc divdesmit piecu gadu vecuma, iegūt otro bakalauru, pamest visu un pārcelties uz citu valsti mācību dēļ – par grūtībām un uzvarām runā trīs sabiedrībā pazīstamas personības.
* Ceļojam. Raidījuma Māmiņu klubs vadītājas Kristīnes Virsnītes ģimenes pieredze Krimā. Piedzīvotais ceļojuma laikā un pēc tā raisījis daudz pārdomu.
* Pucējamies! Kristīnes Krūzes-Hermanes skaistumkopšanas filozofija ir cieši saistīta ar labsajūtu. Aktrise dalās arī savās pārdomās par novecošanu.
* Aktualitātes rudens modē. No romantiskajiem septiņdesmitajiem līdz ādai, tvīdam un dzīvnieku rakstiem.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs