Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 97, 2018
€3,20
Žurnāla apraksts

Iznācis OK! jaunais numurs. Tajā satikušies filmas Jaungada taksometrs aktieri Lauris Reiniks, Dita Lūriņa un Ieva Florence. Viņi stāsta par savu dzīvi, kurā ir gan veltīgas apņemšanās, gan priecīgi pārpratumi, gan gaišas skumjas un gatavošanās prieks.

Vēl žurnālā:
* Rakstniece Inga Žolude. Viņas darbus jau pirms iznākšanas gaida citi latviešu rakstnieki. Jo ļoti grib izlasīt. Jaunākais romāns Materia Botanica ir skaista grāmata kā no satura, tā no formas viedokļa.
* Intars Busulis. Šis gads mūziķim ir bijis bagāts – piedzimis viņa ceturtais bērniņš Jānītis, Intars nosvinējis četrdesmit un jūtoties lieliski. Viņš gatavojas uzvarai X faktorā un romantiskam koncertam 8. martā.
* Liene Dambiņa. Daudzi uz Bērnu slimnīcas fonda vadītāju ir raudzījušies kā uz eņģeli – tik gaiša, nesavtīga, iedvesmojoša... Iespējams, nav trūcis arī skauģu, kuri purpina “viegli būt labam, ja pats peldies pārticībā”.
* Dmitrijs Nagijevs. Kad viņš rāda savu masku, un kad – īsto seju?
* Agnese Zeltiņa un Lauma Valeine, Rihards Lepers un Oskars Lepers, Kristīne Zadovska un Anda Zadovska. Māsu un brāļu attiecības laika gaitā, cauri dzīves līkločiem – ar smiekliem, asarām, darbiem un nedarbiem.
* Veiksmes stāsts. Saruna ar Farouk Shami – matu kopšanas produktu uzņēmuma Farouk Systems radītāju, multimiljonāru, filantropu un politisko aktīvistu.
* Slavenu vecāku atvases – modeļu industrijas zvaigznes.
* Kā atrast vislabāko Ziemassvētku dāvanu?
* Idejas svētku tērpam.
* Lienes Gravas, Zanes Dombrovskas un Olgas Rajeckas pārbaudītas viltības, kas pošoties svētkiem lieti noderēs ikvienai.
* 3 pavāru restorāna Tam labam būs augt šefpavāra Artūra Trinkuna idejas svētku galdam.
* Toskāna ārpus tūrisma sezonas. Žurnāla 100 labi padomi galvenās redaktores Signes Šēnfeldes pieredze.
* Horoskops 2019. gadam. Kāds būs nākamais gads?

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs