Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- OK! 2, 2023
€3,79
Žurnāla apraksts

Vairāk gaismas un saules, vairāk patiesu emociju, drosmes un uzdrīkstēšanās. Tas viss un vēl vairāk žurnāla OK! jaunajā numurā. Lasi un izbaudi pavasari! Lai tas ir ziedošs un reibinošs!

Žurnālā lasi:
* interviju ar Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu. Nospēlējusi daudzas lielas lomas teātrī, viņa nu pirmo reizi parādās arī kino: un uzreiz galvenajā lomā – un pārliecinoši. Filma Zilās asinis ir lieliska, noteikti nepalaidiet garām iespēju noskatīties!
* Viss no jauna. Ekskluzīva intervija ar ukraiņu dziedātāju Svetlanu Lobodu.
* Kā sasniegt un izdrīt vairāk. Sarunu ar Latvijas futbola leģendu Māri Verpakovski.
* Stāsts par dzejnieku Imantu Ziedoni, kurš, izrādās, sapņoja kļūt par dārznieku un šo sapni arī daļēji piepildīja, saimniekojot Murjāņos, kur tagad ierīkots muzejs.
* Iedvesmojošs stāsts par Nila Raumaņa ceļojumu uz sirds telpu – transformējošu pieredzi, kas no modes pasaules un ārišķībām viņu ir aizvedusi līdz gongu-kakao-rapē ceremoniju vadīšanai.
* Pilna laika dumpiniece. Mailija Sairusa. Viņas himna sevis mīlestībai – Flowers – iedvesmo miljoniem sieviešu visā pasaulē.
* Tas čalis ir bīstams! Populārā seriāla Tu (You) zvaigzne Penns Bedžlijs.
* Uzmanības centrā. Desmit fakti par grupu Sudden Lights.
* Iedvesmojamies. Aktrises Elīnas Vaskas-Boteres laimes deva.
* Pavasara un vasaras modes aktualitātes. Influenceres demonstrē, kā dizaineru radošos piedāvājumus valkāt realitātē, ne tikai uz mēles.
* Skaistums. Tīras ādas formula.
* Kā neizlutināt bērnu?
* Garšīgi ēdam. Mīnus 25 kilogrami. Elizabetes Valujevas receptes.
* Desmit visgaidītākās filmas šogad.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs