Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 91, 2018
€2,99
Žurnāla apraksts

Iznācis OK! jaunais numurs. Tajā lasi sarunu ar māti un meitu, dzejnieci Māru Zālīti un aktrisi Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu. Neprātīga lutināšana, mazi meli, kaislības, mīļums, līdzi domāšana, puķu stādīšana, sarunas par garīgumu, putra, šūpuļdziesmas, netīri trauki un savas dzimtas apcerēšana. Tāda ir ģimenes dzīve. Par to visu un vēl mazliet...
* Fotostāsts. Ieva Florence, Aija Andrejeva un Madara Botmane pin Līgo vainagus, daloties pārdomās un atmiņās par Jāņu svinēšanu.
* Kalējs Jānis Nīmanis saņem pasūtījumus no visas pasaules un balvas par saviem izcilajiem kalumiem. Ciemojamos viņa lauku sētā Priekuļu Nīmaņos.
* Dziesmu un Deju svētki nav iedomājami bez dziedātājiem un dejotājiem krāšņos tautastērpos. Trīs kolektīvu stāsti par viņu godu un lepnumu – arheoloģiskajiem tautastērpiem.
* Turpinām stāstu sēriju par ievērojamām Latvijas dzimtām, kas, neraugoties uz vēstures līkločiem, ar savu spēku un varēšanu stiprinājušas Latviju. Sportiskā un uzņēmīgā Bertānu ģimene.
* Elektrum Olimpiskā centra valdes locekle Zane Grundiņa-Arāja ir neparasts cilvēks – nakšņo guļamtīklā pie koku galotnēm, apgūst kaligrāfiju, šuj drēbes, glezno, spēlē ģitāru... Pagaidām lielākais Zanes sapnis ir organizēt olimpiskās spēles Latvijā.
* Atteikšanās no alkohola lietošanas kļūst aizvien populārāka. Kaspars Zlidnis un Kristīne Virsnīte stāsta par savu ilggadējo pieredzi, dzīvojot dzīvi bez grādiem.
* Bērnu traumu risks divtik palielinās tieši vasarā, tāpēc uz sarunu aicinām divas mammas – Bērnu slimnīcas fonda priekšsēdētāju Lieni Dambiņu un bērnu ēdienam veltītā bloga Le Petit Pot autori Ingu Kalniņu.
* Vidusjūras pēle – Malta. Aktieru Elīnas Vaskas un Reiņa Botera pirmais kopīgais ceļojums.
* Laiks pludmalei! Svītras, raksti, apdrukas un krāsu dažādība ļauj katrai izvēlēties sev piemērotu pludmales tērpu un izskatīties lieliski.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs