Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 126, 2021
€3,50
Žurnāla apraksts

Šis numurs tapa, domājot par ideālo vasaru – kur aizbraukt, ko noskatīties un izlasīt, par ko pasapņot... Taču tas viss ir tikai piedeva atklātām un iedvesmojošām sarunām. Par smalko pieslīpēšanās mākslu, attiecību būvēšanu un vērtību pusmūžā stāsta Hosams un Linda Abu Meri. Arī par to, kā pandēmijas laiks aizrit viņu mājās, un kopīgajiem hobijiem (Ar nepacietību gaidām pāra grāmatu par Latvijā pagatavojamiem libāniešu ēdieniem!). Izlasi arī sarunu ar Emīlu un Edgaru Kauperiem – to caurstrāvo dzīvesprieks, vieglums un sirsnība. Vēl šajā numurā gaišās sirds bruņiniece – aktrise un runas pedagoģe – Zane Daudziņa, un Latvijas sporta leģenda Vineta Ikauniece-Ozoliņa. Viņas rekordi īso distanču skriešanā nav pārspēti gadu desmitiem un šovasar Tokijas olimpiskajās spēlēs turēsim īkšķus par viņas meitu Lauru Ikaunieci.

Vēl žurnālā:
* Kur šovasar aizbraukt ar bērniem? Pieredzē un ieteikumos dalās modes dizainere un stiliste Indra Salceviča.
* Leģendām apvīti kūrorti, kur atpūtu baudījuši un bauda bagātie un slavenie. Daudzi no tiem pandēmijas dēļ kļuvuši pieejamāki ikvienam.
* Zane Milzarāja sevi dēvē par sapņu piepildītāju, un viņai tas izdodas ar apbrīnojamu vieglumu. Ziemu kopā ar ģimeni pavadījusi Bali, Zane stāsta par lietām un vietām, kas viņai rada laimes izjūtu.
* Jauna zvaigzne – Mērija Elizabete Kalniņa. Šķiet, vienīgi tik gaišai un mērķtiecīgai būtnei ir pa spēkam uzrakstīt romānu divdesmit gadu vecumā. Taču tā nav nejaušība – viņa raksta, kopš sevi atceras.
* Idejas neparastām vasaras svinībām – nesteidzīgs kruīzs piemājas dīķī vai ezerā uz plosta. Iesaka vides dekoratore Baiba Prindule-Rence.
* Mode ir kaislība, aizraušanās un var kļūt arī par apsēstību. OK! apskatā – modes kolekcionāri.
* Talantīgās aktrises, seriāla Dāmas gambīts zvaigznes Anjas Teilores-Džojas stila izvēles.
* Stilīgākie pludmales tērpi un tēli.
* Mūziķa Horena Stalbes vasaras garšas – ātra un sātīga, viegla un vegāna, svaiga un dzirkstoša.
* Seriālus, kas jāredz šovasar, iesaka kinokritiķe Dārta Ceriņa, podkāstu pasaulē palīdz orientēties Laura Dennler, par sev mīļām grāmatām stāsta režisore Ilze Burkovska-Jakobsena.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs