Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 116, 2020
€3,50
Žurnāla apraksts

Cik daudz vasaras var ietilpināt vienā žurnāla numurā, lai netrūktu ne vērtīgu sarunu un atziņu, ne piedzīvojumu, ne dzīvesprieka? Te tā ir – vasara pilnbriedā. Ar pludmali, atvaļinājumu, patīkamiem dārza darbiem, draudzeņu sarunām, pasakainu pikniku, dabas veltēm mūsdienīgā mērcē un filmām, kas aizved ceļojumā...

Šajā numurā:
* Skaistā un talantīgā aktrise Lelde Dreimane pirmo reizi stāsta par sāpīgiem un pat traģiskiem notikumiem viņas dzīvē.
* Sarunājamies ar olimpisko jātnieku Kristapu Neretnieku – viņš ne tikai zina visu par zirgu psiholoģiju, zirgu vārdotājiem un zirgu SPA, bet ir arī sava sporta veida entuziasts. Kristapa pacietība un mērķtiecība ir patiesi apbrīnojama.
* Izlasi arī interviju ar Ilzi un Ivaru Beitāniem un uzzini, kā Aerodium šefs apprecēja skaistumkaralieni.
* Stāsts par aktrisi Rīsu Viterspūni. Slavas virsotnes sasniegusi ar gudrās blondīnes lomu un saņēmusi Oskaru, nu Rīsa cīnās par sieviešu līdztiesību Holivudā.
* Ciemojamies slavenību dārzos.
* Draudzeņu sarunas. Kas vieno žurnālisti Unu Ulmi un modes dizaineri Ivetu Vecmani? Atklāti par krīzes mācībām un ceļu pie sevis.
* Viedās aukles. Uzņēmēja, Riga TehGirls vadītāja, divu meitu mamma Anna Andersone stāsta, kā viedierīces var palīdzēt vecākiem rast sirdsmieru par bērnu drošību.
* Noorganizē pati! Pikniks kā pasaka – glempingā, mājīgā teltī, kur piedomāts pie katras detaļas.
* Dabas veltes mūsdienīgā mērcē. Gatavo restorāna Ferma šefpavārs un Restorānu servisa skolas īpašnieks Māris Astičs.
* Galamērķis – Viļņa pēc pandēmijas karantīnas. Ko izbaudīt un piedzīvot Lietuvas galvaspilsētā, stāsta OK! galvenā redaktore Laila Pastare.
* Mācāmies no slavenībām. Ir dāmas, kas vienmēr izskatās satriecoši. Uzzini, kā viņām tas izdodas, kā jāiepērkas un kas jāizvēlas.
* Dzīve pludmalē. Aktuālākie peldkostīmu modeļi un aksesuāri perfektam atpūtnieces koptēlam.
* Ziedūdens, minerālūdens, termālais ūdens, celulārais ūdens un ūdens ar dažādām piedevām... Pētām izsmidzināmos ūdeņus sejai.
* Filmas, kas aizved ceļojumā. Idejas dažādiem noskaņojumiem un gaumēm.
* Par grāmatām, kas lasītas pēdējā laikā, stāsta aktrise Inga Alsiņa-Lasmane.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs