Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 128, 2021
€3,50
Žurnāla apraksts

Šis numurs ir kā atdzimušās kultūras dzīves spogulis, kas septembrī uzplaukst ar dubultu sparu! Ģitārists Mārcis Auziņš izdevis albumu Lielā plūsma un aicina uz koncertiem visā Latvijā. Aizvadītajā vasarā viņš kļuvis par tēvu un intervijā kopā ar dzīvesbiedri horeogrāfi Lieni Gravu atklāti stāsta par izaicinājumiem jaunajā dzīves posmā. Lasi arī sarunu ar Ingu Tropu-Fišeri, kuru šoruden redzēsim daudzsēriju filmā Emīlija. Latvijas preses karaliene Emīlijas Benjamiņas skandalozās māsas Annijas Simsones lomā. Vēl žurnālā – intervija ar rakstnieci Baibu Zīli, kurai šogad jau iznākušas divas grāmatas un gaidāma trešā, olimpiskā čempiona 3 x 3 basketbolista Naura Mieža dzīvesstāsts un Diānas Galantes ģimenes ceļojums uz saulaino Toskānu.

Citas tēmas:
* Kristians Brekte. Kādu dienu viņš pamodās kā “slavenākais mākslinieks valstī” – viņa Džemmai Skulmei veltīto murāli uz skolas sienas vismaz bildēs bija redzējis katrs, kas kaut mazliet seko līdzi notikumiem Latvijā...
* Mīlasstāsts. Kaislība, kas manīja Ingrīdas Bergmanes likteni.
* Kas laimei un labsajūtai nepieciešams Madarai Biedriņai?
* Esi vērtība darba tirgū! Uz aktuāliem karjeras jautājumiem atbild personālvadības eksperte, podkāsta HR Podcast vadītāja, integrālais līderības koučs Ilze Medne.
* Pasaulslavenas līderes un viņu stila kods.
* Sasildāmies! Rudens garderobes odziņas.
* Kā mājās uzburt rudens sajūtu. Stāsta un iesaka vides dekoratore Baiba Prindule-Rence.
* Svaigi.lv izveidotājas Elīnas Novadas dzīves filozofija un dārzeņu pagatavošanas receptes.
* Mīti un patiesība par bērnu imunitāti.
* Mūsdienīga pieeja problemātiskas – taukainas ādas kopšanā.
* Kā uzvarēt cīņā ar pigmentāciju?
* Grāmatas, ko vērts izlasīt, iesaka Rūta Reinika-Preisa.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs