Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 131, 2021
€3,70
Žurnāla apraksts

Tuvojoties gadumijai, šajā numurā uz sarunām aicinājām cilvēkus, kuri šogad piedzīvojuši pārmaiņas, un rakstām par personībām, kam izdevies sasniegt vairāk nekā vidusmēra cilvēkam. Meklējam vadmotīvus, kas ļauj saglabāt pozitīvu skatu uz dzīvi, un sapņojam par skaistiem, mierpilniem svētkiem. Tie noteikti tādi būs! Lai sirdsmiers un veselība. Uz tikšanos nākamajā gadā!

Žurnālā lasi:
* Sarunu ar Aiju Andrejevu. Mēs runājam par aizvadīto gadu – kāzām, īpašu dāvanu, elpu aizraujošiem mirkļiem kalnos, frančiem, kuri raud par latviešu dziesmām, tikšanos ar šamani un zirgu vārdotāju...
* Interviju ar Andreju Panteļējevu. Viņš ir gatavs izkāpt no ērtajām grāmatu apspriedēju kurpēm, kur Facebook vietnē dzīvojas ikdienā, lai runātu par atkarībām, laulību, depresiju, stikla asarām un brīnumu, ko pieredzējis pie Raudu mūra Jeruzalemē.
* Zvaigzne ir dzimusi! Saruna ar Kristīni Komarovsku. Darbdienu rītos viņa mūs modina 900 sekundēs.
* Billija Ailiša. Viņa ir savas – Z – paaudzes balss un uzmanību izpelnījusies ne tikai ar vokālajām dotībām un drosmi, ko var nolasīt dziesmu tekstos, bet arī neparastu vizuālo tēlu/
* Kā Latviešu uzņēmējai Dacei Gailei Lielbritānijā četru gadu laikā ir izdevies izveidot plaukstošu uzņēmumu ar miljonu apgrozījumu? Vizuļojošās sienas, ko piedāvā viņas uzņēmums, greznojušas neskaitāmus televīzijas šovus.
* Šā brīža pasaules bagātākais cilvēks Īlons Masks.
* Lai uzmundrinātu kā jūs, tā paši sevi, vaicājām Latvijā pazīstamiem cilvēkiem un viedokļu līderiem par šogad gūtajām atziņām, kas nākotnē ļauj lūkoties cerīgi.
* Rakstnieces, mārketinga un komunikāciju speciālistes Ingas Grencbergas laimes deva.
* Gaidot seriāla turpinājumu And Just Like That..., kas desmit sērijās iznāks jau šomēnes, atskatāmies uz stila pērlēm galvenās varones žurnālistes Kerijas Bredšovas garderobē.
* Vides dekoratores Baibas Prindules-Rences idejas grezniem un baltiem Ziemassvētkiem.
* Grupas Raxtu Raxti solistei, trīs bērnu – Madlēnas, Eduarda un Margrētas – mammai Kristīnei Kārklei-Kalniņai Ziemassvētki ir īpaši mīļi svētki, jo kopā pulcējas visa dzimta un svētki tiek svinēti, ievērojot gadu gaitā veidotās tradīcijas.
* 10 iespaidīgas kleitas svinībām.
* Pārbaudītas un efektīvas maskas sejas, acu un lūpu skaistumam pirms svētkiem un ikdienā iesaka piecas sabiedrībā pazīstamas sievietes.
* Pīles cepetis, Ziemassvētku tiramisu un visgardākā fokača. Gatavo Aija Vītoliņa.
* Desmit kultūras notikumi decembrī, aktuālas filmas un seriāls, un ceļvedis pastaigām Ziemassvētku noskaņās. Par mīļām grāmatām stāsta aktrise Agnese Budovska.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs