Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 124, 2021
€3,50
Žurnāla apraksts

Aprīļa iedvesmas un optimisma devu, kas mums visiem šobrīd tik ļoti nepieciešama, noteikti saņemsi, lasot žurnāla OK! jauno numuru. Aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa atklāti stāsta, kā aizritējis gads pandēmijas zīmē viņas dzīvē un ģimenē. Ciemojamies pie komponista Kārļa Lāča un Vinetas Vilisteres-Lāces. Lasi brīnišķīgu sarunu par attiecībām un mākslu, kurā dzirkstī humors un atziņas par kopā piedzīvoto. Savukārt Dana Gulbe – Instagramā pazīstama kā Dana ar kasti – mudina beidzot atvērt un sakārtot tās atvilktnes un skapīšus, kuriem līdz šim iets ar līkumu. Numura vērtīgākā saruna noteikti ir ar Georgu Rubeni. Daudz jaunas vielas pārdomām, kas mudina uzdot sev jautājumus un ielūkoties savā iekšējā pasaulē. Izlasi un iesaki tiem, kam tavā paziņu un draugu lokā tā varētu būt aktuāla.

Tēmas

* Ko tev var iemācīt seksa koučs? Sarunājamies ar Ievu Sīmani, seksa treneri un grāmatas Baudu spēles autori.
* Impulsīvs, ārišķīgs, sprādzienbīstams... Lai ko arī teiktu vai domātu par Kanji Vestu, pārliecības par sevi šim vīrietim netrūkst.
* Dārgakmeņu varā. Leģendāras rotas un to slavenās īpašnieces.
* Uz grēksūdzi pie Opras Vinfrijas. Skandalozas TV dīvas intervijas, kas lika pasaulei runāt.
* Uzlecošais talants psihoterapjā – Sabīne Bērziņa. “Tā ir milzīga dāvana sev – sakārtot savu iekšējo pasauli,” viņa saka.
* Atziņās par pandēmijas laiku dalās vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja un trīs bērnu mamma Inga Akmentiņa-Smildziņa.
Lietotās modes lietošanas instrukcija. Personības, kas mūs iedvesmo, un vietnes, kur meklēt labākos ķērienus.
* Stila idejas. Modernās smilškrāsas un baltā kombinācijas apģērbā.
* Galvenais akcents interjerā – ziedi. Iesaka vides dekoratore Baiba Prindule-Rence.
Kristīnes Krūzes-Hermanes viltotais hačapuri, pupiņu-tunča kārtojums un Tiramisu.
* Sievišķība un uzdrīkstēšanas – 2021. gada tendences matu modē.
* Filmas, kas jāredz aprīlī, iesaka kinokritiķe Dārta Ceriņa, par mūziku un izpildītājiem, ko vērts iepazīt, stāsta mūziķis Chris Noah, podkāstu pasaulē palīdz orientēties influencere Rūta Dvinska, saistošu literatūru iesaka radio balss Kaspars Breidaks

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs