Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- OK! Nr 105 2019
€3,20
Žurnāla apraksts

Iznācis žurnāla OK! jaunais numurs. Tajā lasi sarunu ar Aleksandru un Annu Samoiloviem. Pēc izskata un temperamenta atšķirīgākus cilvēkus grūti iedomāties – Aleksandrs Samoilovs, pludmales volejbola lauva, sēž, ērti atgāzies, harismātisks un atbrīvots, bet viņa Anna – kā porcelāna vāze, stalta, klusa un aristokrātiska. Abus vieno labestība un divi mazi puikas. Augusta lielais notikums – Pasaules kauss pludmales volejbolā Jūrmalā.
Vēl žurnālā:
* Ko vēlas vīrietis? Atklāta saruna ar uzņēmēju un Dome Hotel īpašnieku Gundaru Ozolu.
* Jauna seja X Faktorā – grupas Musiqq mūziķis, īsts hitu meistars Marats Ogļezņevs. Stāsts par ģimeni, draudzību un nodevību, kā arī par to, kad ballēties un kad – izgulēties.
* Mums katram ir sava dzīves pieredzes bagāža. Vienam smagāka, otram vieglāka, taču skaidrs ir viens – katra cilvēka sāpe un pārdzīvojumi nav nevajadzīgāki vai vājāki par otra cilvēka sāpi. Šokējošs stāsts par sistēmas nepilnībām.
* Septiņas slavenas uzdzīvotājas jeb bagātie arī raud. Kāda ir tā cena par dzīvi bez finansiālām robežām, var izlobīt no leģendāru “lauveņu” un miljonu mantinieču dzīvesstāstiem.
* Dārgāko līgavas kleitu tops. Ikviena līgava kāzās vēlas būt skaistāka nekā jebkad, un slavenības, kurām pieejams labākais, ko par naudu var nopirkt, šim mērķim tērē uz nebēdu.
* Piedzīvojumiem bagāts ceļojums – Carnival Youth bīstamās dēkas Brazīlijā.
* 21. gadsimta vecmāmiņas. Kā, mainoties paaudzēm, mainījusies vecmāmiņas loma sabiedrībā un ģimenē? Par attiecībām ar saviem mazbērniem stāsta Lilita Zatlere un Ingrīda Circene.
* No diplomātes par ēdienu blogeri. Bloga lindasvirtuve.lv autores stāsts un receptes.
* Dabas aizsardzība kā dzīves misija. Žizele Bundhena, Leonardo Di Kaprio un citi.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs