Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 70, 2016
€2,50
Žurnāla apraksts

Iznācis OK! oktobra numurs. Tajā lasi aizraujošu interviju ar aktrisi Ditu Lūriņu-Eglienu.
*
Ekskluzīvā sarunā populārais Krievijas skatuves mākslinieks un TV programmu vadītājs Maksims Galkins stāsta par brīnišķīgi aizvadīto vasaru Jūrmalā.
* Viņa ir pašironiska, atklāta un stipra. Intervija, kurā uzplaiksnī vēl neredzētas operdziedātājas Elīnas Garančas krāsas.
* Personība, kas aizrauj. Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra diriģents Andris Poga.
* Absolventu salidojums. Divi aizraujoši stāsti par laiku, kad dienas tika pavadītas skolas solos, vakari pie grāmatām un vistuvākie cilvēki bija klasesbiedri.
* Pēc divpadsmit gadu pārtraukuma uz ekrāniem atgriežas Bridžita Džounsa. Vai viņa joprojām sapņo iegūt ideālu figūru, atmest kaitīgos ieradumus un beidzot satikt savu sapņu vīrieti?
* Kur aizbraukt un ko apskatīt šoruden? Par sev īpaši mīļām Latvijas vietām stāsta aktrise un režisore Rēzija Kalniņa, televīzijas žurnāliste Kristīne Garklāva un ģitārists Kaspars Zemītis.
* Mazuļa gaidīšanas laiks. Pieredzē dalās modes dizainere Diāna Urtāne, kura šobrīd gaida trešo mazuli, un māksliniece, četrus mēnešus vecās Lizelotes Annas mamma Kristīne Luīze Avotiņa.
* Atzīmējot Tēva dienu, par tēva pienākumiem un jaukajiem mirkļiem, kas tiek pavadīti ar bērniem, vaicājam sabiedrībā pazīstamiem vīriešiem, kuru ģimenē aug vairāki bērni.
* Gardēžu spēlē restorānā Philippe piedalās Dailes teātra aktieri Gints Andžāns un Ērika Eglija. Vai viņiem izdosies vienam otru pārsteigt?
* Četras modes tendences, bez kurām šis rudens nav iedomājams.
* Personības izaugsmes treneres Annas Krimeles (Lieckalniņas) skaistumkopšanas paradumi un labsajūtas priekšnoteikumi.

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs