Facebook Pixel

E- Jauns OK

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Jauns OK Nr. 119, 2020
€3,50
Žurnāla apraksts

Pirms pusotra gada ārsti žurnālistei Initai Silai pateica to, ko viņa jau labu laiku pati nojauta, – vēzis. Par to, kā mainījās dzīve un viņa pati, Inita uzrakstījusi grāmatu Tango ar diviem misteriem V. Vēzi un vīrieti. Atklātu sarunu ar Initu lasi žurnāla OK! jaunajā numurā!

Vēl žurnālā:
* Pavārs Mārtiņš Sirmais. Viņš ir no tiem, kurus satikt ir prieks. Nē, viņš nav nekāds allaž smaidošais pozitīvisma sludinātājs. Bet Mārtiņš ir ļoti īsts. Tāpēc katra saruna ar viņu ir kā auksta lietusgāze un karsta liepziedu tēja vienlaikus.
* Ieva Segliņa un Arturs Krūzkops. Viņiem ir savs ētikas kodekss – gan teātrī, gan attiecībās. Abi aktieri vienmēr ir atšķīrušies ar savdabību, stingru mugurkaulu, jūtīgumu un inteliģenci. Reiz viņi palika kopā...
* Līva Jaunozola. Sajust drēbi – tāds varētu būt viņas talants. Baraviku un arī naudas smaržu. Līva prot baudīt dzīvi, turpinot to mācīties.
* Tilda Svintone. Nepieradinātā mūza, ekscentriskā sarkano paklāju dīva un ārkārtīgi talantīgā aktrise ar vētrainu un ekstravagantu privāto dzīvi.
* Leģenda – Frenks Sinatra. Kad viņš nomira, žurnālisti rakstīja: “Pie velna kalendāru! 20. gadsimta beigas pienāca dienā, kad nomira Frenks Sinatra.”
* Brīvību Britnijai! Jau 12 gadus kontrole pār Britnijas Spīrsas dzīvi un naudu nav viņas pašas rokās. Viņas dzīve un publiskās izpausmes tiek stingri kontrolētas, piesaistot arvien vairāk atbalstītāju Britnijas atbrīvošanas kustībai...
* Kāda mamma ir dziedātāja un radio Pieci.lv ētera balss Marta Grigale?
* Jauna zvaigzne. Sniedze Kaņepe – operdziedātāja ar mežragu. Viņas ceļš līdz solistes karjerai un ticībai sev bijis garš un līkumains.
* Baibas Prindules-Rences idejas mājīgam guļamistabas iekārtojumam.
* Pagatavo burgeru! Trīs izcilas receptes katrai gaumei.
* Aktuāli modē – viens mētelis, četri dažādi tēli.
* Pucējamies! Kā pareizi kopt matus, lai tie būtu veseli un stipri?
* Kultūras ceļvedis. Kas jāredz RIGA IFF?

E- Jauns OK digitālo izdevumu arhīvs