Facebook Pixel

E- Pastaiga

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- Pastaiga Nr, 1/2, 2022
€5,50
Žurnāla apraksts

Mirklis pirms svētkiem vienmēr ir īpašs. Tāds svinīgs un patīkamu satraukumu raisošs. Gaisā virmojot pirmssvētku sajūtai, tapa arī Pastaigas šis numurs. Tajā meklē idejas visstilīgākajam svētku tērpam un iepazīsti labākos kosmētikas produktus un skaistumkopšanas procedūras. Lasi intervijas ar Vēsmu Konteri-McQuillan un Sigvardu Kļavu un uzzini pianistes Poļinas Osetinskas sirdi plosošo dzīvesstāstu. Mēs pētām Ēģiptes kultūras mantojumu modē un mākslā un skaidrojam, kāpēc kādam varētu ienākt prātā bojāt mākslas darbus... Te ir mazliet no visa – prieks, iedvesma, pārsteigums un pārdomas. Dzirkstošs svētku kokteilis mierpilnai baudīšanai.


Vēl žurnālā:

* Miu Miu. Pirms 30 gadiem dzimušo zīmolu mēdz dēvēt par Prada mazo māsiņu, bet tā nebūt nav – Miu Miu ir kas vairāk nekā tikai radiniece.
* Aktuālākās, pelnošākās un citiem panākumiem bagātākās modeles 2022. gadā.
* Jaunie, daudzsološie modes zīmoli. Debitantiem, kuri tiecas sašūpināt ierasto modes vidi.
* Luijs XV. Mirkļu kolekcionārs. Versaļā ir atjaunota monarhija. Tur valda Luijs XV – grandiozā izstāde Karaļa kaislības, kas sarīkota par godu viņa kronēšanas 300. gadskārtai, ir kļuvusi par vienu no galvenajiem notikumiem šajā izstāžu sezonā Francijā.
* Saruna ar latviešu ģimenes uzņēmuma LINEN (SIA L. J. LINEN) vadītāju Zani Kuļikovsku.
* Galamērķis. Chanel aromātu izstāde Parīzē
* Viedoklis. Kristīne Garklāva par vegānismu.
* Skaistumkopšana. Injekcijas novājēšanai: par un pret.
* Jaunie un karstie. Tarmo Peltokoski. 22 gadus vecais somu diriģents kopš 2022./2023. gada koncertsezonas ir Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents.

E- Pastaiga digitālo izdevumu arhīvs