Žurnālā 100 labi padomi februārī
● Zvārtavas pils ar vecuma patinu un sajūtām kā dodžu pilī Venēcijā
● Kas ir ēdamās ainavas, un kā tādas varam izveidot
● Kā vislabāk audzēt dilles un lociņus uz palodzes
● Padomi, kur un kā iegādāties sēklas internetā
● Stāstām, kā rūpēties par acāliju, lai arī mājās krāšņi zied
● Uzzini, kuras saldo ķiršu šķirnes vislabāk der mūsu klimatam
● Apaļlapu puķe peperomijas pileja – kā no skandināvu interjera
● Soli pa solim – mājokļa remonta projekts paša spēkiem
● Kā uzšūt dekoratīvu spilventiņu rokas balstam, māca tekstilmāksliniece Signe Folka
● Februāra dārzenis lapu kāposts sautējumos, zupā un pesto
● Kāda ir oriģinālā Cēzara salātu recepte
● Glābjam ķirbjus – divas garšīgas receptes ziemas nogalē
● Kā arī mājās izcept sulīgu steiku
● Gardi deserti no pāri palikušās šokolādes un pusizdzertā vīna
● Stāsts par stipro cilvēku Daigu Dadzīti
● Tautas medicīna – dakteris ķiplociņš
● Svarīgākais par imunitāti, skaidro imunoloģe
● Ko darīt ar pirmajām grumbiņām ap muti
● Kāpēc izņemamās zobu protēzes joprojām top pa vecam
● Stila lietas – silta, ērta un liela adīta kleita