Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2021
€2,95
Žurnāla apraksts

 

*Intervija ar akadēmiķi IvaruKalviņu. Latvijas Zinātņu akadēmija var lepoties ar pasaules līmeņa zinātniekiem, taču, lai cik neticami izklausītos, padomu mūsu zinātniekiem, kā vispareizāk rīkoties epidēmijas apstākļos, Latvijā neviens un ne reizi nav prasījis.

*Cik daudz tērējam zālēm?Zāļu pārdošanas apjoms pieaug, un līdz 2024. gadam farmācijas industrijas apgrozījums būs mērāms skaitlī ar divpadsmit nullēm. Vai kļūstam arī veselāki?

*Pēc insulta atkal formā. Ir kāda terapija, kas cilvēkiem, kuri pārcietuši insultu, ļauj veiksmīgāk atjaunot traucētās funkcijas un turpmāk dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

*Veģetāra uztura spēks. Ņujorkas politiķis Ēriks Adamss ar diētu, kuras pamatā ir augu valsts produkti, atbrīvojās no otrā tipa cukura diabēta. Šajā rakstā viņš dalās ar galvenajiem principiem, kas jāievēro, lai vegāns uzturs būtu veselīgs.

*Domas par pašnāvību viņa atmeta. Dāniete Sofija Megzari divdesmit piecus gadus mocījās ar suicidālu depresiju, bet jau pēc viena seansa, kurā apvienota hipnoterapija un psihoterapija, saprata, kāpēc tā jutusies, un nu spēj palīdzēt citiem.  

Lasīt vairāk 
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs