Augusts ir īstens ražas laiks, kad daba sasniegusi pilnbrieda katarsi, dārzos nogatavojušies augļi un neviens no veikalā nopērkamajiem produktiem negaršo tik labi kā savā, tuvinieku vai draugu dārzā noplūktais vai ievāktais.
100 labi padomu augusta numurā lasi
* Ceļojošās mājas, kas ieguvušas jaunu dzīvi
* Kā pareizi dalīt peonijas pirms pārstādīšanas
* Kad noņemt tomātus, lai tie būtu īpaši garšīgi
* Ievāc dārzeņu, garšaugu un ziedu sēklas no pašu izaudzētā
* Laiks atbrīvoties no pelējuma pagrabā
* Vai iespējams pārziemināt liellapu un robainās hortenzijas, lai tās nākamgad krāšņi ziedētu
* Kāda soma pirmklasniekam vispiemērotākā
* Kāzu muzeja izveidotāja Vivita Ķepse pār kāzām un precēšanos
* Kā iemācīties peldēt aukstā ūdenī
* Kas jāzina, ja vēlies vēlies mainīt ģimenes ārstu
* Kāpēc doties uz Alsungu, kur vējš aizpūš vārdu galotnes
* Kā top Ingas Neimanes Meža maize
* Soli pa solim – kā noķert un pagatavot vēzi
* Cel galdā sviesta bekas un baravikas
* Izcilas atkaulotu vistas šķiņķīšu receptes
* Iemācies gatavot baklažānu – tas ir viegli
* Tomātu leiputrija jeb trīs neatkārtojamas receptes ar tomātiem
* Sarunām par slimībām nav vietas pie svētku galda
* Ko darīt, ja acis grauž un ir kā ar smiltīm piebērtas
* Kāpēc pirtī jādzer tēja, nevis alus
* Rīcības plāns, ja holesterīns pārsniedz normu
* Kāpēc uz saules apdedzinātas ādas nedrīkst smērēt krējumu vai eļļu