Žurnāla 100 labi padomi septembra numurā lasi:
● Hokejista Mārtiņa Karsuma neparastā māja trijos stāvos un septiņos iekštelpu līmeņos Zvejniekciemā.
● Kā praktiski ilgāk saglabāt vēlos ābolus un bumbierus?
● 5 vienkārši ieteikumi zaļākai dzīvošanai – lai ikdienā mazāk atkritumu.
● Kā sagatavot pelargoniju spraudeņus un no dobes podā pārstādīt garšaugus?
● Kas vajadzīgs, lai saulespuķes dārzā augtu lielas un krāšņas?
● Rudens – piemērotākais laiks iestādīt vilkābeles dzīvžogam vai augļu ražai.
● Septembra dārza darbi: jānovāc raža, jāapgriež noziedējušās ziemcietes, jāsakopj garšaugu dobes…
● Kāpēc keramiķe Laima Grigone zupas bļodas gatavo biezas, bet tējas krūzītes – mazas?
● Kas patiesībā ir kapsulas garderobe, un kā ar tās palīdzību var ietaupīt gan laiku, gan naudu?
● Kur atrast harmoniju – kāpēc to vērts meklēt Japāņu dārzā Darbēnos?
● Kā izgatavot biezus, karstumizturīgus paliktņus, māca māksliniece Signe Folka.
● Pavāra Ingmāra Ladiga idejas ielas ēdienu pagatavošanā un dārzeņu sevičes un mazsālīta laša ar rupjmaizi un bietēm receptes.
● Kā izcept garšīgus vistas spārniņus un pagatavot ļoti sātīgas sēņu zupas?
● Garšaugu uznāciens: diļļu pesto, diļļu ziedu eļļa, kārtainais pesto un bazilika ziedu etiķis.
● Īpašas garšas ēdieniem – receptes ar bumbieriem.
● Kādas zāļu tējas piemērotas visai ģimenei ikdienā un kādas der imunitātes stiprināšanai?
● Kā pareizi nomaskēt sejas nepilnības? Kosmētiķe māca lietot konsīleri.
● Pret ādas pigmenta plankumiem – kuri pīlingi un maskas der?
● Speciālists atbild: kāpēc kuņģī dedzina no ābolu plātsmaizes?