Facebook Pixel

E - 100 labi padomi PAR VESELĪBU

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - 100 labi padomi PAR VESELĪBU Nr. 6, 2021
€1,99
Žurnāla apraksts

* Šķidrais kolagēns – kam tas ir domāts? Kolagēns ir svarīgs ne tikai ādas izskatam, bet arī locītavu veselībai, un neseni pētījumi liek domāt, ka augstvērtīgi kolagēna uztura bagātinātāji varētu palīdzēt osteoartrīta gadījumā.

* Ko likt Ziemassvētku galdā, lai nekaitētu veselībai? Uztura speciāliste Eva Kataja iesaka, kā pilnveidot tradicionālo Ziemassvētku maltīti, lai nepārēstos.

* Zupa diētas ārsta skatījumā. Diētas ārste Guna Havensone vērtē ikdienas zupu receptes un iesaka labu zupu atslodzei. * Intervija ar dermatologu, profesoru Jāni Ķīsi. Jautājumos par ādas veselību nav labāka eksperta par dermatologu Jāni Ķīsi. Profesors ādu vērtē saistībā ar pārējo ķermeni un arī cilvēka uzturu un dzīvesveidu.

* Vai jums ir vajadzīga trešā pote? Ģimenes ārste Dārta Geižāne skaidro svarīgāko par balstvakcināciju pret Covid-19.

* Kā rūpēties par savu mikrobiomu? Gastroenterologs, profesors Anatolijs Danilāns stāsta par zarnu mikrobiomu – ko tas “ēd” un kāda ir tā nozīme.

* Ar ko vīrusu laikā skalot iekaisušu kaklu? Fitoterapeits Artūrs Tereško un savvaļas augu pazinēja Vaira Kārkliņa nosauc desmit līdzekļus, ko var sagatavot mājas apstākļos.

Lasīt vairāk 
E - 100 labi padomi PAR VESELĪBU digitālo izdevumu arhīvs