Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 8, 2019
€2,75
Žurnāla apraksts

Ko Ārsti Tev Nestāsta

Augusta numurā:

  • Alkohola paradokss. Jaunākie atzinumi par alkohola lietošanu vēstī, ka pat piliens grādīgo dzērienu var novest kapā, lai gan līdzšinējie pētījumi liecina, ka nedaudz alkohola nāk veselībai par labu. Izrādās, arī pētnieki šo un to noklusē.
  • Vides žurnāliste Anitra Tooma: “Mīlestība ir labākais krunku gludeklis”
  • Piesārņojuma efekts. Gaiss, ko elpojam ārā un mājās, pārtika, ko ēdam, lietas, ko izmantojam, satur milzumu sīku daļiņu, kuras nonāk cilvēka organismā, kur tām nebūtu jābūt, un rada neskaitāmas veselības problēmas. Izklausās dramatiski, taču ir arī risinājums.
  • Ārsts kritizē medicīnu. Igauņu ārsts, kam pieder sava acu klīnika, kurā viņš izmanto visjaunākās tehnoloģijas, stāsta, kas veselības aprūpes sistēmā ir greizs un ko katrs cilvēks savā lapā spēj izdarīt pats saviem spēkiem.
  • Plāns, kā attīrīt aknas. Mūsdienās visbiežāk cilvēkiem aknas ir vājas, bloķētas un pārstrādājušās un šādā stāvoklī tās nespēj efektīvi pārstrādāt vai uzsūkt uzturvielas. Lai atjaunotu enerģiju un atbrīvotu savu iekšējo dziedinošo potenciālu, aknas ir jāattīra, un šajā rakstā ir izstāstīts, kā to izdarīt.
  • Probiotikas ārīgai lietošanai. Zinātnieku atklājumi liecina, ka probiotikas palīdz ne vien uzlabot sejas krāsu, bet arī cīnīties ar akni un citām ādas problēmām un, kas ir sevišķi aizraujoši, aizkavēt novecošanas pazīmes.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs