Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 09. 2017
€2,49
Žurnāla apraksts

Žurnāla “Ko Ārsti Tev Nestāsta”

septembra numurā

·        Antibiotikas iespaido smadzenes. Līdz šim uzskatīja, ka antibiotikas ietekmē tikai zarnu trakta darbību, taču atklāts, ka tās var veicināt arī garīgas slimības.

·   Nezaudējiet redzi! Pierasts, ka cilvēkiem vecumā sāk pasliktināties redze, taču no tā var izvairīties, ja vienkārši maina uzturu.

·   Kā droši nomainīt plombas. Lai samazinātu toksisko slogu un izvairītos no daudzām mūsdienu slimībām, ir vērts izņemt no zobiem sudraba plombas, taču tas jādara pareizi.

·   Lai vēders strādā kā pulkstenis. Vairāk kustību, vairāk augļu un dārzeņu ikdienas ēdienkartē, pietiekami daudz izdzerta ūdens, un labierīcību apmeklējums vairs nebūs smags pārbaudījums. 

·        Vingrojumi pirkstiem. Lai, klabinot datora taustiņus un citādi katru dienu monotoni kustinot pirkstus, neiekaistu plaukstas nervs, pirksti un plaukstas ir pareizi jāizvingrina.

·        3 efektīvas metodes, kā samazināt muguras sāpes. Tām visām ir vienojošs elements – nostiprināt muskuļus, kas sēdēšanas laikmetā kļuvuši nīkulīgi un tāpēc nepilda savas funkcijas. 

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
Nr. 3, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99