Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 5, 2021
€2,95
Žurnāla apraksts

Septembris/Oktobris 2021

* Homeopāta, ciguna skolotāja Igora Kudrjavceva atziņas. “Ir jādomā labas domas un jātic brīnumiem,” viņš saka, aicinot sasniegt mērķus un palīdzēt citiem. “Dao palīdz tiem, kuri paši gatavi palīdzēt. Mēs to sauktu par Dievu, bet ķīniešiem Dao ir Augstākais spēks, no kura viss nāk un kas radīja pasauli.”

*Jaunais vainīgais – iekaisums. To pieķer teju ikvienā “nozieguma vietā” – slimībā, taču iekaisums nav slimības izraisītājs, kas būtu janovērš, un tad cilvēks būtu vesels. Iekaisums ir kāda procesa sekas, un iemesli, kāpēc tas radies, var būt visdažādākie.

* Uzveicam alerģijas! Tradicionālās metodes alerģiju ārstēšanā ir kā plāksteris, kas samazina simptomus, bet nerisina pamata cēloni –nelabo bojātu imūnsistēmu, kas nekaitīgas svešas daļiņas un uztver kā draudu organismam. Labā ziņa – imūnsistēmu var salabot.

* Ne augs, ne dzīvnieku valsts produkts, bet dziedina. Sēnes ir garšīgas dažādos ēdienos, bet tās ir arī ārkārtīgi spēcīgas dabīgas zāles. Pētām, kurām ir efektīvākā iedarbība, un skaidrojam, kādas veselības problēmas ar sēņu preparātiem var risināt.

* Kā atgūt spēku un enerģiju, kad regulāri māc nogurums. Angļu ārste Sāra Maihila skaidro īstos enerģijas trūkuma cēloņus un piedāvā risinājumus, kā tos novērst.

* Veidojam jaunus ieradumus. Parasti jaunas apņemšanās tiek izvirzītas gadu mijā, taču nolemt no nākamās pirmdienas pievērsties veselīgākam dzīvesveidam var jebkurā gadalaikā. Kā šādu apņemšanos pārvērst par ieradumu?

* Viedās tabletes. Cilvēki vienmēr ar dažādiem dabas līdzekļiem centušies uzlabot domāšanu. Mūsdienās nootropie līdzekļi, kas nodrošina šādu iedarbību, veido miljardiem dolāru vērtu nozari, un tiek lēsts, ka eksāmenu laikā tos lieto ap 70 % koledžas studentu.

* Kāpēc ir veselīgi lasīt komiksus un skatīties multfilmas. Jaunākie zinātniskie pētījumi liecina, ka krustvārdu mīklas, komiksi un animācijas filmas ne vien trenē prātu, bet sniedz vēl kādu ieguvumu – labu garastāvokli un atpūtu, kas mums visiem ir tik ļoti nepieciešams.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs