Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 4, 2021
€2,95
Žurnāla apraksts

*Tauki, kas var palīdzēt notievēt. Izrādās, arī pieaugušiem cilvēkiem, ne tikai zīdaiņiem ir brūnie un smilškrāsas tauki, kas dedzina kalorijas un ļauj saglabāt slaidumu un nesaslimt ar hroniskām slimībām.

* Organisma stiprinātāji. Pat multivitamīni, kuros viss vērtīgais ir ļoti mazā daudzumā, var spēcināt organisma aizsargspējas, tad iedomājieties, kāds efekts varētu būt vitamīnu lietošanai terapeitiskās devās!

* Operdziedātāja Sonora Vaice apsvērusi profesijas maiņu. “Nevar jau saprast, cik ilgi pasaule meklēs atbildes uz visiem neatbildētajiem jautājumiem un kāda būs dzīve pēc šā attālinātā laika. Un arī ietaupījumu, lai gadiem dzīvotu kovida režīmā, man, tāpat kā daudziem citiem, nav…”

* Kā salabot zarnas un arī imūnsistēmu. Ja visiem būtu tik vesela gremošanas sistēma, ka var ēst kaut akmeņus, tad par antiuzturvielām nebūtu jādomā, bet lielākajai daļai cilvēku zarnas ir pārlieku caurlaidīgas, un tas ietekmē arī imūnsistēmu, tāpēc svarīgi zināt, kā savu stāvokli uzlabot.

* Homeopāts Edgars Mednis par vakcīnām un medicīnu. “Tikai ārsts ir tas, kas drīkst dot zaļo gaismu vakcinācijai. Patlaban vakcinācija notiek ļoti vienkāršoti. Tas ir nonivelēts līdz absolūtai vienkāršībai.”

* Kā novērst pēcvīrusa sindromu? Daudzas vīrusu infekcijas, ieskaitot koronavīrusu infekcijas, ir spējīgas ierosināt pēcvīrusa noguruma sindromu. Funkcionālās medicīnas speciālisti sniedz padomus, kā to pārvarēt.

Autisms pavisam citā gaismā. Stāsts par to, kā mainījusies simtiem autistisku jauniešu dzīve un viņu vecāku priekšstats par savu bērnu stāvokli, kad mazpazīstama burtošanas terapija atbrīvojusi viņus no klusēšanas cietuma.

Apgūstam pirkstu jogu. It kā nekā sarežģīta – salieciet abu roku pirkstus dažādās kombinācijās, un sāpes (vai citas vainas) rimsies. Ja vien spēsiet to izdarīt un šādā pozīcijā kādu laiku mierīgi nosēdēt…

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs