Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 9/10, 2020
€2,95
Žurnāla apraksts

KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Septembris/Oktobris

  • Covid-19 vakcīna. Cilvēki to gaida kā vienīgo glābiņu, lai justos droši un atgrieztos pie normālas dzīves. Tad kāpēc vakcīnas vēl nav, un kāda tā varētu būt, kad būs?
  • Rakstniece Monika Zīle pievienojas uzskatam, ka dzīvē ir tikai divi modeļi: vai nu garlaicība, vai ciešanas. “Lūk, un ciešanas ir ļoti ietilpīgs jēdziens. Tie ir visi mūsu sapņi, sasniegtie un nesasniegtie, mūsu kritieni un mūsu tilti, kas sadedzināti grābekļu vietā.”
  • Terapija neārstējamiem vēža slimniekiem. Par badošanos un C vitamīna intravenozu lietošanu ir dažādi atzinumi, bet abas kopā šīs metodes uzrādījušas teju vai superspējas.
  • Kas jāzina par garšas sajūtu.To var izkopt arī pieaugušā vecumā, taču pamatizvēles attiecībā uz ēdienu nosaka cilvēka dzīves pirmās tūkstoš dienas, un atskaite jāsāk jau no atrašanās mātes miesās.
  • Neparasts veids, kā apturēt migrēnu. Kāds vīrs to atklāja nejauši, tad eksperimentēja, pastāstīja par savu atklājumu Oksfordas Universitātes profesoram, tas ieteica pārbaudīt, vai paņēmiens palīdz arī citiem, un secināja, ka metode darbojas, – jūtot, ka tūlīt sāksies migrēna, vajag dūkt.
  • Dabiski līdzekļi, kas palīdz atbrīvoties no bruksisma. Tikai viens no ieteikumiem – palietot kādu laiku magniju. Tas ļauj atslābināt sejas un kakla muskuļus, kuru sasprindzinājums var būt viens no zobu griešanas iemesliem.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs