Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA 2, 2023
€3,70
Žurnāla apraksts

* Vegāna Dāvja Dudeļa pozīcija. “Avenei” saldējumu ražotājs atzīst, ka dzīvnieki un ētika viņam vienmēr bijis pirmais, svarīgākais iemesls, kāpēc viņš ir vegāns.

* Kā apturēt novecošanu. Jāveido četru veidu rezerves, un pasaulslavenais neirologs Roberts Frīdlends atklāj, kādām tām jābūt.

* Kāpēc tik ļoti nav enerģijas? Naturopāte Sāra Maihila piedāvā pašpalīdzības programmu, lai atjaunotu stresa nomocītu virsnieru dziedzeru darbību.

* Atbrīvojamies no toksīniem, kas ierosina vēzi. No vides piesārņojuma ietekmes nav iespējams izvairīties, bet var censties attīrīt organismu no indēm.

* Neiroprakse ikdienā. Neiroizglītības aizsācēja Lietuvā Marija Mendele-Ļeļugiene stāsta par savā prakse izmantotajām metodēm.

* Kas var palīdzēt depresīvam pusaudzim. Ar ekomedicīnas pieeju jaunietim, kurš neveselīgi ēda un neizlaida no rokām telefonu, izdevās sakārtot dienas režīmu un novērst uzturvielu deficītu.

* Zāles no citrusu mizām. Par to daudz nerunā, taču modificēta citrusu pektīna terapijai ir pārsteidzoša efektivitāte.

*Aktīva sportošana palīdz apturēt vēzi. Pētnieki nupat atklājuši, ka aktīva aerobika par 72 % samazina vēža metastāžu veidošanās risku.

* Vitamīni ir labi! Zinātne apstiprina, ka ir lietderīgi papildus uzņemt vitamīnus un minerālvielas

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
Nr. 3, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99