Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 7, 2019
€2,75
Žurnāla apraksts

KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

jūlija numurā lasiet:

  • Finansiste Ilze Jurkāne: “Neesmu tipiska diabētiķe: es ražoju insulīnu, bet aizturu cukuru. Un, kā mana brīnišķīgā daktere Ilze Kondrāde, ar mani šo faktu pirmo reizi pārrunājot, teica: “Ilze, jūs esat tas cilvēks, kas var izdzīvot Sibīrijā un var izdzīvot tuksnesī. Jo jums vienmēr ir tā ekstra enerģijas deva.””
  • Sirds slimības saista ar insulīnu. Holistiskās medicīnas ārsti uzskata, ka 90 % sirdslēkmju varētu nenotikt un sirds slimības izraisa nevis augsts holesterīna līmenis, bet gan iekaisums un insulīna rezistence. Labā ziņa – vajadzīgs mazāk nekā desmit dzīvesveida pārmaiņu, lai no tā visa sevi pasargātu.
  • Diēta podagras slimniekiem. Cilvēkiem, kam sāp mazās locītavas (visbiežāk – pirkstu un pēdas īkšķis), nereti iesaka izvairīties no konkrētu produktu ēšanas. Uztura speciāliste Eva Kataja vieš skaidrību, ko drīkst un ko nedrīkst iekļaut uzturā.
  • Dārgu krēmu vietā – Latvijas augi. Latvijas zinātnieki izpētījuši, ka ūdens vietā kosmētikā varētu lietot bērzu sulas, un pārbaudījuši vairāku augu ietekmi uz ādas šūnām. Rezultāti – iepriecinoši.
  • Uzņēmēja Aigara Rostovska izvēle. Viņš jau desmit gadus nav sūdzējies par veselību ārstiem, nelieto nekādas zāles, toties rūpīgi seko līdzi tam, kā jūtas un ko ēd.
  • Skaņas dziednieciskais efekts. Skaņas terapijas pamatā ir izpratne, ka ik orgānam cilvēka ķermenī ir raksturīga unikāla frekvence, kuru citas frekvences var ietekmēt un “noskaņot”, ja tā darbojas nepareizi.
  • Maģiskā domāšana. Kas tas ir? Kā racionāla, izglītota pieauguša cilvēka prātā sadzīvo ticība maģiskajam ar ticību zinātnei? Vai maģiskā domāšana ir vecmodīgs domāšanas veids, kas pastāvējis pagājušajos gadsimtos un joprojām pastāv mazu bērnu un nedaudzu māņticīgu pieaugušo vidū? Meklējam un atrodam atbildes.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs