Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 08. 2017
€2,49
Žurnāla apraksts

Ko Ārsti Tev Nestāsta

Augusta numurā:

·        Vakcīnām tomēr ir nevēlamas blaknes. Uzskata, ka pētījumos nav pierādīts, ka kombinētajai vakcīnai pret masalām, epidēmisko parotītu un masaliņām būtu saistība ar autismu, taču trīs jauni pētījumi liek domāt, ka vakcīnas var izraisīt citus traucējumus.

·    Kāpēc hiroprakse ir tik efektīva? Darbības ar mugurkaulu var ne vien novērst muguras un spranda sāpes, bet arī veicināt smadzeņu darbību un sakārtot veselību kopumā.

·    Atklājam veselīgas ādas noslēpumu. Ādas izskats un stāvoklis ir saistīts ar mikroorganismiem, kas mīt zarnās un uz ādas, un mums visiem spēkiem jāvairo labie.

·        Kā novērst trauksmi. Izrādās, lai sakārtotu mentālo veselību, ir vienkārši jānodrošina organisms ar tam būtiski nepieciešamajiem vitamīniem un minerālvielām.

·        Sirds ritms – pašu rokās. Kādā nelielā Ziemeļkalifornijas zinātniskajā institūtā izgudrotas ierīces, kas ļauj sekot līdzi sirds ritmam un stresa laikā ātri savaldīt sirds lēkšošanu.

·        Efektīvā magnoliju miza. Iespējams, tā ir sakritība, veiksme vai brīnums, bet divi cilvēki, lietojot magnolijas mizas ekstraktu, izglābās no vēža.

·        Uzdejosim biodejas? Pirms vairāk nekā 50 gadiem izveidota dejas un mūzikas terapija, kas ļauj atjaunot savu kaislību, vitalitāti un juteklību un izjust patiesu tuvību ar citiem cilvēkiem. 

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
Nr. 3, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99