Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 9, 2019
€2,75
Žurnāla apraksts

KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Septembra numurā

  • Izdevniecības “Apgāds Zvaigzne ABC” īpašniece un vadītāja Vija Kilbloka: “Biju nodzinusies līdz 58 kilogramiem, taču mani nevadīja kilogrami, tas bija tāds draivs…”
  • Antibiotiku ēnas puse. Antibiotikas ir ļoti efektīvs iznīcinātājs, bet mēs nezinām, kurus no būtiski svarīgiem mikrobiem ar katru antibiotiku devu iznīcinām, taču vajadzīga mikrobu daudzveidība, lai būtu laba veselība.
  • Pasaulslavenā korejiešu skaistumkopšanas sistēma. Desmit soļu skaistumkopšana gan vairs nav jaunākā modes tendence – tās vietā nākusi racionāla ādas kopšana, izmantojot produktus, no kuriem var gūt maksimālu labumu, un viens no šādiem produktiem ir auduma maskas. 
  • Ēteriskās eļļas piliens… ēdienā. Tikai piliens ēteriskās eļļas var pilnībā mainīt ierastā ēdiena garšu un vienlaikus stiprināt veselību, jo daudzas ēteriskās eļļas uzlabo gremošanu, imunitāti un vielmaiņu.
  • Kā attīrīties no kancerogēnām vielām. Divas uztura speciālistes un naturopātes, kas ārstējušas daudzus vēža slimniekus, piedāvā ieskatu rīcības plānā, kas palīdz attīrīties no kancerogēniem savienojumiem un tādējādi izvairīties no saslimšanas ar vēzi.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs