Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 4, 2023
€3,99
Žurnāla apraksts
  • Aukstums un laime. Tieši tagad vasarā ir īstais laiks iepazīties ar Ledus skolas dibinātāju Brigitu Mironovu un sagatavot sevi aukstajām peldēm.
  • Fermentu terapijas brīnumainā iedarbība. Ja vien ir kāds līdzeklis, kas liek domāt, ka var sasniegt rezultātu (uzlabot veselību) gandrīz bez jebkādas piepūles, tad tie ir fermenti. Laba gremošana – tā ir laba veselība un papildu bonusiņš – palēnināta novecošana.
  • Kā agrīni atklāt un ārstēties no ādas vēža? Kā atrast līdzsvaru starp veselīgu un neveselīgu sauļošanos? Un kāpēc ir tik svarīgi sākt laikus ārstēties no ādas vēža? Atzītā onkoloģe Lī Ērina Konelija sniedz izsmeļošas atbildes.
  • Problēmas pazuda pēc… joda lietošanas. “Aizcietējumi, aukstuma sajūta, sejas pietūkums, liekais svars, smadzeņu migla un nespēks – viss gada laikā pazuda,” uztura un vides medicīnas ārste Dženija Gudmena raksta, kā izārstējusi pacienti ar vairogdziedzera problēmām.
  • Viņa nomērdēja Laimas slimību badā. Sieviete, par kuru ir stāsts, dzīvoja, kā viņa pati smejas, Pirmajā Gultas avēnijā, un tikai pēc deviņu dienu ilgas badošanās, kuras laikā viņa nedzēra pat ūdeni, izdevās pieveikt Laimas slimību. Badošanos gan nācās vēl dažas reizes atkārtot.
  • Pirts un sirds. Labas ziņas tiem, kas iepriekš vairījās no karstas pirts, baidoties, ka viņus var “ķert infarkts” vai smadzeņu trieka. Jaunākie atklājumi liecina, ka – gluži otrādi – pirts var paglābt no letālām sirds slimībām.
  • Iztīrām tīrītāju! Par detoksikāciju pieņemts domāt pavasarī, taču atbalsts limfātiskajai sistēmai, kas ir galvenais detoksikācijas orgāns, nepieciešams visu laiku, jo – limfa plūst, sārņi tiek izvadīti, imūnsistēma spēj labāk tikt galā ar visiem izaicinājumiem, ar ko tai nākas saskarties.
  • Liekā svara maldi. Ķermeņa masas indekss nav rādītājs, pēc kā vajadzētu vadīties, lai vērtētu savu svaru un – vēl jo mazāk – veselību, jo tas neparāda patieso ainu. Labāk izmēriet vidukļa apkārtmēru, saka pētnieki.
  • Ēdiens, kas pagarina un kas saīsina mūžu. Vīrietis, kurš no 60 gadu vecuma sāktu ēst visu, kas pagarina dzīvi, un atteiktos no tā, kas to saīsina, varētu nodzīvot par 9 gadiem ilgāk nekā tad, ja ēstu kā iepriekš.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
Nr. 3, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99