Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 11, 2019
€2,75
Žurnāla apraksts

KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Novembra numurā

  • Vēzi, iespējams, uzveiks vīrusi. Vīrusus vēža slimnieku ārstēšanā izmanto jau sen, bet pavisam nesen pētnieki pārliecinājās, ka īpaši piemeklēti vīrusi konkrētos gadījumos var iznīcināt audzēju nedēļas un pat tikai vienas dienas laikā.
  • Astrologs Andris Račs: “Kopš nodarbojos ar astroloģiju dziļāk tieši attiecību kontekstā, man ir mainījusies attieksme pret seriāliem. Pret tā sauktajām ziepju operām – jo tieši tā viss arī ir, kā tur parādīts.”
  • Ārstē pašu asinis. Agrāk tās bija pieejamas tikai sportistiem, bet mūsdienās trombocītiem bagātinātas plazmas injekcijas pieejamas visiem, un daudziem artrīta slimniekiem tās izrādījušās vienīgais glābiņš no sāpēm un iespēja atkal aktīvi kustēties.
  • Ja traucē skābes atvilnis. Ir vairāki dabiski risinājumi, kā var samazināt nepatīkamās refluksa izpausmes, un, ja tie nepalīdz, ir vēl viena iespēja – pilnībā mainīt iepriekšējo ēšanas režīmu.
  • Rakstnieces Laimas Kotas receptes no Turcijas. Katras turku namamātes must have ledusskapī ir meze – uzkodiņa, kas veicina ēstgribu, un Laima Kota to gatavo no paprikas. Speciāli mūsu žurnālam viņa atklāj trīs brīnumgardu paprikas ēdienu receptes.
  • Viņa pati pieveica Laimas slimību. Pareizāk sakot, borēlijas, kas ierosina Laimas slimību, pieveica antibiotikas, bet Kārena Čārmena juta sekas – viņai bija mokošā fibromialģija, un to nevarēja novērst nekādi, līdz viņa uzzināja par BioSET metodi.
  • Iedarbīgi līdzekļi pret nemierīgo kāju sindromu. Vieglākos gadījumos iesaka ievērot kārtīgu miega režīmu un atturēties no kofeīna, alkohola un smēķēšanas, taču šādi reti izdodas atbrīvoties no visām sūdzībām. Ir citi pārbaudīti varianti.
  • Kas dzīvo tumsā Kāpēc bērni baidās no tumsas? Un kāpēc no tumsas baidās pieaugušie? Zinātniekiem ir dažas versijas. Ir svarīgi tikt galā ar šīm bailēm, jo tās ietekmē gulēšanu, bet gulēšana naktslampiņas gaismā veicina svara pieaugumu.

 

 

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs