Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA 3, 2023
€3,70
Žurnāla apraksts

* Intervija ar pulmonologu Viesturu Šiliņu. Lai gan pensijā, ārsts aktīvi seko līdzi norisēm sabiedrībā, tostarp arī tam, kādas kaislības valda ap e-cigaretēm. Šajā sarunā – ne tikai par smēķēšanu.

* Zāles no koksnes. Tas nav jaunums, un to joprojām medicīnā lieto cilmes šūnu transplantācijā, šūnu terapijā, kā arī imūnterapijā, turklāt līdzeklim veltīts vairāk nekā 40 000 pētījumu.

* 10 ārstniecības augi, ko vērts turēt katrā mājā. Daudzi uzskata, ka mums nav īpaši jāattīrās, jo organisms pats sevi attīra, taču orgāniem, kuru pamatfunkcija ir detoksikācija, vajadzīgs atbalsts, un konkrēti ārstniecības augi ar savu unikālo sastāvu to spēj sniegt.

* Kā nevainīga pastaiga pa dārzu var sagraut veselību. Uztura un vides medicīnas ārste Dženija Gudmena raksta par gadījumu, kad neviens speciālists kādai jaunai sievietei nespēja noteikt pēkšņā hroniskā noguruma iemeslu.

* Ēdamas lietas, ko nevajadzētu ēst. Liela daļa no mums pusi no savas enerģijas iegūst no produktiem, kam ir tukšas kalorijas, bet tie ir tik kārdinoši, garšīgi, un tik ērti tos lietot!

* Uztura bagātinātāju ražotāja viedoklis. “Labi saprotu ārstu nepatiku pret uztura bagātinātājiem – tas ir tās mārketinga produktu grupas nopelns, kas nestrādā vai strādā ļoti maznozīmīgi. Un otrs – cilvēki diemžēl ne vienmēr apzinās, ko dara,” atklāti saka Mārtiņš Tambaks.  

Lasīt vairāk 
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
Nr. 3, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99