Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2022
€3,20
Žurnāla apraksts

 

* Saruna ar sporta rehabilitologu Aigaru Fadejevu. “Disciplīna ir Dievs, šis vārds ir atslēga visam! Mīlestība un viss pārējais – lai cik skaļi tas skan, tā arī ir disciplīna,” saka bijušais soļotājs un maratonists, Sidnejas olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs Aigars Fadejevs.

* Brīnišķīgais veselīgais miegs. Jaunākie pētījumi liecina, ka ir ārkārtīgi svarīgi naktis pavadīt ilgā un dziļā miegā un tad nedraudēs nopietnas slimības.

* Kā apturēt prostatas vēzi? Rietumu medicīnā valda uzskats, ka priekšdziedzera audzējs ir nenovēršams, ja to agrīni neatklāj un neoperē, bet ir jauni pētījumi, kas liecina, ka problēmas cēlonis un arī risinājums varētu būt meklējams zarnu traktā.

* Vakcīnu sardzē. Sākam jaunu rakstu sēriju, kurā pētām pierādījumus, kas gūti par populārākajām vakcīnām. Pirmajā rakstā analizējam faktus, kas ļauj secināt, cik nepieciešama, efektīva un droša ir garā klepus vakcīna.

* Bīstamais nezāļu iznīcinātājs. Herbicīds glifosāts postoši ietekmē ķermeņa mikrobiomu, bet vesels mikrobioms – tā ir spēcīga imunitāte un stipra veselība. Skaidrojam, kas jādara, lai aizsargātu sevi no visaptverošā piesārņotāja.

Lasīt vairāk 
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
Nr. 3, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99