Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 01. 2018
€2,49
Žurnāla apraksts

Ko Ārsti Tev Nestāsta

Janvāra numurā:

·       Cikos jāēd, lai nekļūtu resns? Laiks, kad ēdam, ir tikpat svarīgs, kā tas, ko ēdam, – jo tuvāk miegam, jo lielākas iespējas uzresnēt.

·   Iedarbīgākās zāles pret Alcheimera slimību. Kad 52 gadu vecumā aptumšojas prāts, tas varētu šķist dzīves beigu sākums, taču kāds vīrs, ar kuru tā notika, pierādīja, ka jāatrod īstais slimības cēlonis un tad to var novērst pat bez zālēm, tikai ar vienkāršu detoksikācijas programmu.

·  10 pārmaiņas, kas ļaus uzlabot veselību. Uztura speciāliste Eva Kataja aicina jaunajā gadā pārskatīt savus paradumus un ieviest dažas veselīgas pārmaiņas, piemēram, vairāk gatavot ēdienu mājās, ieturēt maltītes kopā ar draugiem vai ģimenes locekļiem un nepirkt produktus tikai tāpēc, ka veikalā tiem ir akcija.

·       Menopauze un libido. Dzimumtieksmes samazināšanās nav ļaunākais, kas var notikt, kad sieviete “izaugusi” no reproduktīvā vecuma, jo to var atjaunot, ja vien ir vēlēšanās.

·       Enerģētiskā dziedināšana – kuras metodes darbojas? Lai cik neticami izklausītos apgalvojumi, ka var dziedināt ar rokām, tās vienkārši uzliekot vai pat tikai pietuvinot cilvēka ķermenim, pētījumi liecina, ka šajā laikā patiešām notiek fizioloģiskas pārmaiņas.

·       Zelta vērtā alveja. Atgādinām, kāpēc katrā mājā gluži kā sendienās uz palodzes vajadzētu turēt pieticīgo, bet izcili efektīvo ārstniecības augu alveju.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
Nr. 3, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99