Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 5, 2023
€3,99
Žurnāla apraksts

* Saruna ar homeopāti Ingunu Vecvagari. Skarbā patiesība? “Mums joprojām ir homeopātijā pilnīgi neizglītoti ārsti. Īpaši jaunā paaudze, viņi neko par to nezina, viņi prot par homeopātiju vienīgi smieties un būt ļoti augstprātīgi un vīzdegunīgi,” saka pieredzējusī homeopāte.

* Garais kovids un kā no tā izārstēties. Tā ir slimība ar vairāk nekā 200 plaša spektra simptomiem, kas pēc koronavīrusa pārslimošanas skar nelielu daļu cilvēku. Viņi izjūt visu iespējamo, sākot ar “smadzeņu miglu” un sirdsklauvēm līdz neiroloģiskai trīcei un ārkārtējam nogurumam. Bet viņiem var palīdzēt. Šajā rakstā uzskaitītas iespējamās terapijas.

*Antidepresanti sāpes tomēr neremdē. Neatkarīgā Kokreina pētnieku apvienība pārskatījusi pētījumus, kuros vērtēta andidepresantu pretsāpju iedarbība. Secinājums – nu, nepalīdz tie samazināt sāpes. Varbūt viena konkrēta zāļu grupa – nedaudz.

* Locītavu sāpes izraisīja… pelējums. “Ja simptomus izraisa pelējums, tad dienās, kad līst, cilvēks vienmēr jūtas sliktāk,” raksta uztura un vides medicīnas ārste Dženija Gudmena un stāsta, kā palīdzējusi sievietei ar locītavu sāpēm atveseļoties.

* Tieciet vaļā no iekaisuma! Hronisks iekaisums posta ķermeni un rada slimības, ne tikai vēzi, taču iekaisuma liesmas var apslāpēt un uzlabot veselību. Onkoloģe Lī Ērina Konelija uzskaita iespējas, kā to izdarīt.

* Mīti par vielmaiņu

Vai beidzamo gadu laikā pieņematies svarā? Vai jūtat grūtības ne tikai nomest liekos kilogramus, bet arī izvairīties no pieņemšanās svarā? Nevainojiet tajā vielmaiņu, ir cits vainīgais.

* Skābekļa terapija. Cilvēki, kas ir ārstējušies ar baroterapiju pēc insulta, atzīst, ka no visām organisma funkcijas atjaunojošajām terapijām, kādas tiek piedāvātas rehabilitācijā, hiperbārā oksigenācija ļauj justies tā, it kā no salūzušas automašīnas pārsēstos Ferrari, – tik  ātri viss notiek.

* Zāles virtuves skapītī. Angļu uztura speciāliste Lizija Kinga iesaka, kā mājas apstākļos pagatavot klepus sīrupu, uzlējumu pret saaukstēšanos, toniku pret galvassāpēm, kokteili pret siena drudzi un citus dabīgus efektīvus līdzekļus.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
Nr. 3, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99