Facebook Pixel

E- 100 labi padomi PAR VESELĪBU Speciālizlaidums

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E- 100 labi padomi PAR VESELĪBU Speciālizlaidums 2, 2023
€3,70
Žurnāla apraksts

* Intervija ar fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārsti, adatu terapeiti Inesi Kokari. “Svarīga ir mērenība," viņa saka. Mēs nedzīvojam 120 gadu, jo esam pārāk brāzmaini, dzīvojam “pa grāvjiem”. Ārste atklāj, kas vajadzīgs, lai ķermenis atjaunotos.

* Kā uzturēt sirdi jaunu? Kardiologs Roberts Feders par sirds reģenerāciju runā nelabprāt, jo tad sirdij bijusi pārslodze. Bez pārslodzēm tā pat nebūtu īpaši jāatjauno.

* Par vēlu nav nekad! Atgādinām galvenos principus, kas jāievēro, lai saglabātu sirds veselību.

* Cik ilgi jāatpūšas, lai ķermenis atgūtu spēkus? Zinātnieki precīzi aprēķinājuši laiku, kāds vajadzīgs atpūtai, lai mēs justos gan fiziski, gan garīgi atjaunoti.

* Arī menopauzē var justies lieliski! Ginekoloģe endokrinoloģe Ineta Vasaraudze skaidro, kāpēc tik svarīgi pareizi lietot hormonu preparātus, kāds ir to uzdevums un efekti.

* Kas ir atjaunojoša diēta? Vai ar ēdienu var uzturēt jaunību? Uztura speciāliste Guna Havensone stāsta, kā tas īsti “darbojas”.

* Sejas āda – kā jauna! Dermatoloģe Ilze Upeniece iepazīstina ar mūsdienu iedarbīgākajām ādas atjaunošanas metodēm.

* Adatu terapija sejai. Akupunktūra ne tikai efektīvi veicina veselību un ilgmūžību, tā ir arī brīnišķīga metode, kā vairot skaistumu un stimulēt sejas ādas atjaunošanos.
* Kustības, kas atjauno. Atjaunojošo vingrojumu galvenais uzdevums ir apgādāt šūnas ar asinīm. Iesakām vieglāk izpildāmos vingrojumus, bet jāievēro vēl daži nosacījumi.

* Padomi, kā atjaunot dzīvesprieku. Ja ir dzīvesprieks, tad arī visu citu gribas atjaunot. Izpētīts, ka dzīvesprieks pagarina mūžu.

E- 100 labi padomi PAR VESELĪBU Speciālizlaidums digitālo izdevumu arhīvs